Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pyragėliai su maskarponės sūriu ir mėlynėmis

Jums reikės:
Šie žaismingi pyragėliai papuoš bet kurį šventinį stalą.
Šie žaismingi pyragėliai papuoš bet kurį šventinį stalą. / Gaspadine.lt nuotr.
Temos: 2 Maskarponė Sūris

– 200 g kvietinių miltų;

– 2 valg. šaukšt. kakavos;

– 100 g sviesto;

– 2 valg. šaukšt. cukraus;

– 1 kiaušinio.

Įdarui:

– 0,75 stiklinės grietinėlės (30 proc. riebumo);

– 125 g maskarponės sūrio;

– 100 g baltojo šokolado;

– mėlynių ar šilauogių.

Gaminimas:

Miltus sumaišykite su cukrumi ir kakava. Dėkite sviestą ir rankomis maišykite, kol tešla pradės byrėti tarp pirštų. Muškite kiaušinį ir minkykite tešlą. Gerai išminkytą tešlą dėkite valandai į šaldytuvą.

Tešlą iškočiokite ir padalinkite į gabaliukus, kuriuos klokite į formeles. Uždenkite folija arba kepimo popieriumi, o į vidurį berkite žirnių.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 10 minučių. Iškepusius atvėsinkite ant grotelių.

Dabar paruoškite įdarą. Ištirpinkite šokoladą dubenėlyje, įstatytame į kitą dubenį su karštu vandeniu. Išplakite grietinėlę iki standumo ir sumaišykite su maskarponės sūriu. Supilkite šokoladą ir išmaišykite. Dėkite įdarą į iškeptus indelius ir apibarstykite mėlynėmis. Skanaus!

Patiekalo receptą atsiuntė Olga.

Gaspadine.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?