– 100 g špinatų;
– 2 pomidorų;
– 100 g mocarela sūrio;
– 50 g alyvuogių;
– 50 ridikėlių;
– svogūnų laiškų;
– krapų;
– pipirnės;
– petražolių;
– 2 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus;
– 1 valg. šaukšt. obuolių acto;
– druskos
Gaminimas:
Nuplautus špinatų lapus suplėšykite. Mocarelos sūrį supjaustykite riekelėmis, ridikėlius taip pat, tik kiek smulkiau. Pomidorus susmulkinkite kubeliais. Sukapokite ir svogūnų laiškus, krapus, petražolių bei pipirnės šakeles.
Nemaišytas salotas apšlakstykite obuolių actu bei alyvuogių aliejumi, apibarstykite alyvuogėmis bei pasūdykite pagal skonį.
Receptą atsiuntė Lijana