Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gardūs kiaulienos šašlykai

Jums reikės:
Prieš kepant leiskite mėsai bent porą valandų pasimarinuoti.
Prieš kepant leiskite mėsai bent porą valandų pasimarinuoti. / VisiReceptai.lt nuotr.

Kiaulienos sprandinės;
Specialių prieskonių kepsniui ar šašlykui;
1 citrinos;
30 g sviesto;
1 valg. šaukšt. medaus;
1 valg. šaukšt. garstyčių;
kelių griežinėlių saldžiosios paprikos;
2 svogūnų;
2 skiltelės česnako

Gaminimas:

1. Mėsą supjaustykite kubeliais, nusausinkite ir ištrinkite sausais kepsnio ar šašlyko prieskoniais. Po to išspauskite citrinos sultis ir vėl viską kruopščiai ištrinkite.

2. Dabar pats laikas ruošti mėsos „apdarą“. Imkite sviestą, medų, garstyčias, saldžiąją papriką, porą griežinėlių citrinos su odele, svogūną, česnaką – visa tai sumalkite mėsmale arba smulkiai sukapokite. Dėkite į keptuvę ir pakaitinkite keletą minučių, kol pasidarys beveik vienalytė masė.

3. Kai masė pravės, sumaišykite ją su mėsa (dar galima įdėti čili marinato). Pridenkite ir palaikykite porą valandų kambario temperatūroje.

4. Kepkite suvėrę ant iešmo. Papuošimas – pagal jūsų fantaziją!

Receptą atsiuntė: Ričardas

VisiReceptai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?