Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„4x4 Pasvalys racing team“ komanda iškilmingai išlydėta į „Ladoga Trophy 2018“ varžybas

Ketvirtadienį Panevėžyje, prie kavinės „Arena LaFa“ buvo surengtos iškilmingos „4x4 Pasvalys racing team“ komandos išlydėtuvės į vienas sunkiausių bekelės varžybų – „Ladoga Trophy 2018“. Išlydėti komandą čia susirinko partneriai, bendraminčiai ir gerbėjai.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

„4x4 Pasvalys racing team“ komandai „Ladoga Trophy 2018“ atstovaus iš viso 14 žmonių – pradedant vairuotojais bei šturmanais ir baigiant vaizdo operatoriais bei ekipos virėjais. Be to, ekipos mechanikai vežasi tiek atsarginių dalių, kad galėtų sukonstruoti antrą automobilį.

Vienas iš komandos pilotų Vaidotas Paškevičius per iškilmingą išlydėtuvių ceremoniją Panevėžyje pasakojo, kad tikisi, jog organizatoriai šiemet parengė kiek mažesnius iššūkius nei pernai.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Renginio akimirka
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Renginio akimirka

Anot bekelės sportininko, praėjusiais metais trasos buvo itin sudėtingos ir vos į laiko normas tilpo net patys stipriausi dalyviai. Tačiau itin lengvos kovos Vaidotas Paškevičius nesitiki ir šiemet. Pašnekovas teigė, kad šių metų varžybose startuos bekelės elitas iš Rusijos ir Europos.

„Konkurencija bus didelė. Dalyviai bus ne tie, kurie važiuoja tik dėl skaičiaus. Čempionai – su garsiomis pavardėmis, važiuos du kartus „Croatia Trophy“ laimėtojas, bus begalė garsių lenktynininkų. Turėsime padirbėti labai rimtai.

Mes važiuojame ne pačia naujausia, geriausia ir greičiausia technika. Šiai dienai kartelė technikai iškelta labai aukštai. Automobiliai, kurie laimi, kainuoja apie 100 tūkst. eurų, o mes važiuojame su senuku, pagamintu 2012-ais metais. Jį patobulinome, daug naktų nemiegojome, todėl tikimės pasirodyti sėkmingai“, – sakė Vaidotas Paškevičius.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Renginio akimirka
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Renginio akimirka

TR3 kategorijoje dalyvausiančiam Vaidotui Paškevičiui per varžybas talkins Audrius Matuolis. Kitą ekipažą sudarys Tomas Gužauskas ir Gytis Gaspariūnas. Jie lenktyniaus „Euro“ kategorijoje.

Šiemet „Ladoga Trophy“ varžybos vyks gegužės 26 – birželio 3 dienomis. Čia startuos daugiau nei 200 komandų, kurias sudarys daugiau nei 1000 žmonių.

Dėl trofėjų visi dalyviai varžysis 17-oje skirtingų kategorijų ir per 8 dienas turės įveikti daugiau nei 1200 km aplink Ladogos ežerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas