Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytaus Dainų slėnyje – drifto čempionato varžybos

Alytaus Dainų slėnyje birželio 30-liepos 2 d. vyks Lietuvos drifto STREET čempionato ir Lietuvos drifto SEMI-PRO čempionato varžybos.
Alytaus Dainų slėnyje vyks drifto varžybos
Alytaus Dainų slėnyje vyks drifto varžybos / Organizatorių nuotr.

Prie starto stos virš šimto šonaslydžio pilotų, kurie varžysis dėl geriausiojo titulo. Išskirtinio grožio vietoje žiūrovai mėgausis kvapą gniaužiančiais vaizdus visą savaitgalį. Žiūrovams renginys nemokamas.

Renginys vyks išskirtinėje vietoje – nepaprasto grožio Dainų slėnyje Alytuje. Čia amfiteatro principu išdėstytos sėdimos vietos žiūrovams, todėl visi galės iš arti matyti trasoje vykstančias kovas. Renginyje daug erdvės ir piknikautojams ar norintiems poilsiauti ir mėgautis renginiu ant žolės.

Renginys žadą tikrai karštą savaitgalį visiems pilotams ir auto sporto mėgėjams. Iš viso šį savaitgalį dalyvauti varžybose ir prie starto stoti jau registravosi daugiau kaip 100 skirtingų lygų drifto pilotų. Tarp jų – ir kelios dailiosios lyties atstovės ir neseniai Lietuvos drifto karalienės titulą pelniusi Indrė Senkutė.

Jauniausi varžybų dalyviai dar nesulaukė 18-likos, o jau rodo puikius rezultatus. Septyniolikmetis Laurynas Jurčiukonis STREET lygos II etape Marijampolėje tapo geriausiu pilotu. O jauniausias varžybų dalyvis, trylikametis Gustas Valainis buvo penktas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas