Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Aurum 1006 km lenktynių“ nugalėtojai su „Mercedes-Benz AMG GT3 EVO“ žada apginti titulą

Praėjusių metų Palangoje vykusių „Aurum 1006 km lenktynių“ nugalėtoja „Stateta BRO“ komanda šiemet ne tik sieks apginti čempionės titulą.
„Stateta BRO“ komandos „Mercedes-Benz AMG GT3 EVO“
„Stateta BRO“ komandos „Mercedes-Benz AMG GT3 EVO“ / Komandos nuotr.

Po poros savaičių į lenktynių trasą siekti pergalės „Stateta BRO – Ignera by AMG“ komanda vėl išvažiuos su pernai buvusiu greičiausiu „Mercedes-Benz AMG GT3 EVO“ automobiliu, kurį vairuos patyrę lenktynininkai.

Lenktynių nugalėtojų titulą gins ir Danijos lenktynininkas Andersas Fjordbachas, kuris pernai svariai prisidėjo prie komandos pergalės. Per kvalifikacinius važiavimus tris kartus gerinęs trasos rekordus jis padėjo pasiekti pirmą starto poziciją, o lenktynių metu fiksavo dar vieną greičio rekordą, trasą įveikdamas per 1 minutę ir 5,425 sekundės.

Pernai pirmą kartą Lietuvoje lenktyniavęs ir daug smagių akimirkų patyręs A. Fjordbachas šiemet entuziastingai nusiteikęs ne tik apginti čempiono titulą, bet ir sieks naujų rekordų.

VIDEO: Palangos 1006 km lenktynių organizatorius Darius Jonušis: dėl ko gėda, o kas stebina ir džiugina?

Kartu su danu įrodyti, kad Palangos trasoje „Mercedes-Benz AMG GT3 EVO“ ir šiemet yra greičiausias, sieks lenktynininkai Julius Adomavičius ir Nemunas Dagilis. J.Adomavičius šias lenktynes jau yra laimėjęs net 4 kartus iš eilės 2019–2022 m., o N.Dagilis – 3 kartus: 2005, 2013 ir 2018 m.

Jubiliejinės 25-osiose „Aurum 1006 km powered by Hankook“ lenktynės tradicinėje trasoje prie Palangos vyks liepos 17–20 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?