Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

B.Vanagas startavo Ispanijoje, bajų taurės etape: kiek sekundžių skiria nuo lyderio?

Pirmasis Europos bajų taurės etapas Ispanijoje nepagailės sportinės intrigos. Įveikus prologą ketvirtoje vietoje finišavusį lenktynininką Benediktą Vanagą nuo lyderio skiria vos 1,7 sekundės skirtumas.
B.Vanagas ir K.Sikkas startavo Europos bajų taurės etape Ispanijoje
B.Vanagas ir K.Sikkas startavo Europos bajų taurės etape Ispanijoje / MMPHOTO nuotr.

Rezultatai

„Šiandien kovojome dėl kuo geresnės starto pozicijos rytojui – pagrindinei lenktynių dienai. Buvo labai graži kova, esame ketvirti, bet tokį aštrų važiavimo stilių reikės pamiršti“, – po starto „Baja TT Dehesa Extremadura“ sakė B. Vanagas.

Įveikus pirmuosius šešis įžanginius kilometrus, įskaitinės lentelės viršuje rikiuojasi trys sportinius „Toyota Hilux“ pilotuojantys portugalai. Lyderiu tapo Lourenco Rosas, o vos 1,2 sekunde jo atsiliko ir antrą bei trečią vietas dalijasi Joao Ramosas bei Tiago Reisas.

Šeštadienį, antrąją „Baja TT Dehese Extremadura“ lenktynių dieną, sportininkų laukia tikra „dakarinė“ diena – sportininkams iš viso teks įveikti 598 km, iš kurių net 338 km įskaitiniai. Trasa ves per kalnuotas Ispanijos pietvakariuose esančio Badachaso regiono vietoves ir net įžengs į Portugalijos pasienį.

Tris dienas trunkančios lenktynės yra pirmasis Europos bajų taurės etapas. Išmėginti jėgų čia susirinko per 180 lenktynininkų iš Europos bei Amerikos. Be gerai žinomo Benedikto Vanago ir Kuldaro Sikko dueta, iš Lietuvos taip pat atvyko Tomas Mickus ir Darius Leskauskas (bendroje įskaitoje 70-i) bei Egidijus Valeiša su šturmanu Mindaugu Varža (bendroje įskaitoje 35-i).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas