Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Baltijos minimoto čempionato“ metu D.Razmislavičius užsitikrino vietą pasaulio „FIM MiniGP“ čempionato finale

Praeitą savaitgalį Aukštadvario kartodrome buvo surengtas ketvirtasis šiemet įkurto „Baltijos minimoto čempionato“ etapas. Jo metu maloniai stebino puikūs lietuvių pasirodymai ir fenomenali Dominyko Razmislavičiaus forma varžantis aukščiausioje čempionato „FIM MiniGP“ klasėje.
Dominykas Razmislavičius. LMSF nuotr. Fotografas - Andy Barisa.
Dominykas Razmislavičius. LMSF nuotr. Fotografas - Andy Barisa.

Dominykas Razmislavičius startuos FIM MiniGP paskutiniame etape!

Neseniai rašėme apie šį itin perspektyvų šalies motociklų plento žiedo sportininką. Dominykui praeitos „Baltijos minimoto čempionato“ varžybos buvo itin sėkmingos. Savo namų trasoje važiavęs jaunas sportininkas šeštadienį treniruočių metu buvo greičiausias iš visų susirinkusių dalyvių.

Sekmadienį jis ir vėl rodė aukščiausią tempą tarp visų lenktynininku, o kvalifikacijos metu net užfiksavo Aukštadvario kartodromo rekordą važiuojant su „MiniGP“ klasės motociklu - nuo šiol jis 59,224 sek.

Abejose lenktynėse Dominykas pasiekė užtikrintas pergales. Pirmose jis artimiausią persekiotoją Timurą Sčičko aplenkė 7 sek., o antrose net 9.9 sek. persvara.

Šis dominuojantis pasirodymas leido D.Razmislavičiui užsitikrinti vietą pasaulio „FIM MiniGP“ čempionato finaliniame etape Valensijoje.

D.Razmislavičiaus komentaras po varžybų:

Kaip sekėsi kitose klasėse besivaržiusiems sportininkams?

SM65 klasėje pirmą vietą užėmė Benas Grišmanauskas, o SM85 triumfavo Herkus Nartautas.

„Minimoto 160 Junior“ klasėje laimėjo latvis Marks Černevskis, o Gerardas Viskantas abiejų savaitgalio lenktynių metu finišavo P2 vietoje.

„Minimoto Kids“ klasėje pergalę pelnė Vytis Sabaliauskas, o P2 liko latvis Fabio Rožkalnis.

Įdomias varžybas pamatėme „Minimoto OPEN“ klasėje, kur pirmose savaitgalio lenktynėse užtikrintai laimėjęs Deividas Valančius, pavėlavo į antrųjų lenktynių starto procedūrą ir dėl to turėjo pajudėti iš paskutinės dešimtos vietos. Nepaisant to daugybę lenkimų atlikęs Deividas galiausiai finišavo P4.

Deivido Valančiaus emocijos po pirmųjų lenktynių:

Savo ruožtu šios klasės varžybose pamatėme ir Vaidą Nomeiką, kuris šiuo metu pirmauja „Tukada Lietuvos plento žiedo čempionate“ B1200 klasėje. Vaidas kvalifikacijos metu krito, lenktynėse dar priedo nesėkmingai startavo, tačiau tuomet nukritęs į P7 poziciją, jis trasoje parodęs puikų tempą ir atlikęs daug lenkimų galiausiai lipo ant podiumo.

„Minimoto 160“ klasėje dominavo pirmas tris vietas užėmę sportininkai iš Estijos. P1 buvo Oliveris Puudingas, P2 Mark Tori, o P3 Kair Pruunsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas