Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Formulė 1“ Monzoje „Ferrari“ sėkmės neatnešė, C.Sainzas ir L.Hamiltonas pasiekė rekordus

„Formulės 1“ Italijos GP kvalifikacijoje pirmąją vietą ir „pole“ poziciją sekmadienio lenktynėse iškovojo... Lewisas Hamiltonas. Antras – 0,069 sek. lėtesnis kitas „Mercedes“ pilotas Valtteri Bottas. Trečias – Carlosas Sainzas iš „McLaren“, pačioje pabaigoje aplenkęs geru tempu važiavusį Sergio Perezą („Racing Point“).
„Formulės 1“ kvalifikacija Monzoje, L.Hamiltonas
„Formulės 1“ kvalifikacija Monzoje, L.Hamiltonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sekmadienį nuo 16.10 val. sekite lenktynes su 15min GAZAS.

Beje, tai yra geriausias visų laikų C.Sainzo pasiekimas F1 kvalifikacijoje. O Lewisas Hamiltonas paeiliui su Valtteri Bottu net kelis kartus gerino trasos rato įveikimo rekordą. Geriausias rezultatas – Lewiso (1:18.887 min.).

Ir vėl blogąja prasme nustebino „Ferrari“ pasirodymas, namų sienos raudoniesiems nepadėjo. S.Vettelis, gana intensyviai pradėjęs Q1, nepateko į 15-tuką ir savo pasirodymą baigė labai anksti. Jis kvalifikavosi 17-oje pozicijoje.

S.Vettelio situacija nepavydėtina. Jis turėjo pakankamai laiko Q1 važiavimų metu pakilti iš lentelės dugno, bet važiavo lenktynininkų grupėje. Tas galimai ir sutrukdė pademonstruoti potencialą, tad vokietis sekmadienį startuos iš P17...

Panaši lemtis ištiko kitą „Ferarri“ pilotą Q2 važiavime, Ch.Leclercas buvo 13-as iki paskutinės minutės ir, raudonųjų apmaudui, ten ir liko, nepatekdamas į TOP10. Tai jau antras iš eilės toks tragiškas „Ferrari“ savaitgalis.

Štai kaip atrodė rezultatų lentelė po Q3 finišo:

L.Hamiltonas su V.Bottu greitoje Monzos trasoje jautėsi kaip žuvys vandenyje ir, regis, važiavo atsipalaidavę ir pernelyg nesistengdami visas tris kvalifikacijas. Tik nebuvo aišku, kuris bus greitesnis, ypač Q3, nes V.Bottas lipo Lewisui ant kulnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai