Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausias „Halls Winter rally“ gidas – Ralio žurnalas!

GAZAS.LT komanda sausio 28-ąją, šeštadienį vyksiančiam „Halls Winter rally“ raliui parengė geriausią ralio gidą – specialų Ralio žurnalo numerį. Jame rasite visą naudingą informacija – žemėlapius su startų laikais, dalyvių starto tvarką ir keletą labai įdomių ralio istorijų.
Ralio žurnalas
Ralio žurnalas / GAZAS.LT iliustr.

Pirmuose žurnalo puslapiuose jus sveikins Lietuvos Respublikos susisiekimo ministras Eligijus Masiulis, Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas ir „Halls Winter rally“ organizatorius Benediktas Vanagas.

Ketvirtame puslapyje – Pauliaus Sviklo parengtas straipsnis apie saugumą automobilių sporte. Kas pasikeitė, kokios „mados“ tendencijos ir t.t. Tikrai puikus skaitinys susipažinti su lenktynininkų sveikatą saugančiais atributais.

Verčiame toliau ir randame pokalbį su Audriumi Šošu – bene daugiausiai patirties turinčiu šturmanu Lietuvoje, kuris, beje, ragavo ir WRC duonos. Jį kalbino Goda Dekstytė.

Pačiame žurnalo centre – „Lengvesnis, tvirtesnis ir greitesnis – R4 klasės automobilis“. Trumpą ir aiškų Tomo Digaičio tekstą čia puikiai papildo Karolio Šliogerio (vazz.lt) iliustracija. Joje – Martyno Samuičio „Mitsubishi Lancer Evolution X R4“ automobilis.

Toliau – atsakymas į klausimą kaip ralio automobiliai slidžiame kelyje išsilaiko važiuodami kosminiais greičiais. Mantas Babenskas paaiškina kuo ralio automobiliai žiemą spiriasi į kelią.

Nuo 12 puslapio prasideda ralio žiūrovams skirti puslapiai. Pirmiausia, 85 ekipažų starto tvarka, patarimai kaip ralio žiūrovui išlikti saugiam. Be jokios abejonės, yra ir visų ralio greičio ruožų žemėlapiai su pažymėtomis žiūrovų zonomis.

Beje, ralio žurnalo viršelyje – Algirdo Venskaus (waska.lt) pagamintas kadras. Jame – ralio fanams puikiai pažįstamas Martyno Samsono „Subaru Impreza WRX STi“ automobilis. Ačiū Martynui už pozavimui skirtą laiką!

Jau šį penktadienį ieškokite šio žurnalo degalinėse, didžiuosiuose prekybos centruose, kavinėse, verslo centruose ir kitose savaitraščio „15minučių“ platinimo vietose. Taip pat, ralio dieną jis bus platinamas Utenoje. Na, o jei niekur nerasite, ralio dieną atvykite į ralio štabą – čia jis tikrai lauks jūsų!

GAZAS.LT komandos vardu linkime jums saugaus ir kupino emocijų ralio!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito