Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gravel Fest Rally – Lazdijai“: stebėkite tiesioginę transliaciją

Šeštadienį Lazdijuose startavo „Gravel Fest Rally – Lazdijai“ varžybos. Jų metu vyksta Lietuvos ralio sprinto ir „Mini ralio“ čempionatų etapai. Šiemet varžybas tiesiogiai transliuoja automobilių sporto transliacijų gigantas „Motorsport.tv“, tačiau transliaciją galėsite stebėti ir čia, 15min rubrikoje GAZAS.
Liepos 3 dieną Lazdijų apylinkėse bus surengtos „Gravel Fest Rally – Lazdijai“ varžybos
„Gravel Fest Rally – Lazdijai“ / RallyPixels nuotr.
Temos: 2 Lazdijai Ralis

Transliacijos žiūrovai galės išvysti tiek varžybų atidarymo, tiek apdovanojimų ceremonijas ir, žinoma, greičio ruožus. Be to, bus įrengta ir ralio studija, kurioje dirbs automobilių sporto žurnalistas Laurynas Matonis. Jam talkins ir karščiausias naujienas į eterį pateiks „Motorsport.tv“ atstovė Austėja Lisauskaitė.

Transliacija prasidės 12.45 val. iš Lazdijų. Bus transliuojama starto arka, po kurios visi dalyviai pajudės į greičio ruožus. Taip pat Lazdijuose bus įkurta ir ralio studija, kurioje tiesiogiai į eterį bus pristatomi renginio dalyviai, sveikinimo žodį tars Lazdijų rajono merė Ausma Miškinienė.

Po starto ceremonijos transliacija tęsis ir toliau bus vykdoma iš GR-1/3. Transliuojama bus iki pat paskutinio automobilio finišo šiame greičio ruože.

17.30 val. per „Motorsport.tv“ startuos antroji transliacija, kuri vėl prasidės iš ralio studijos. Iškart, vos po kelių minučių, veiksmas kelsis į GR-6/8. Čia žiūrovams taip pat bus suteikta proga išvysti visus dalyvius.

Paskutinė transliacijos dalis prasidės 20.40 val., o jau 21 val. įvyks iškilminga „Gravel Fest Rally – Lazdijai“ nugalėtojų ir prizininkų apdovanojimo ceremonija.

Varžybų transliaciją rasite žemiau arba paspaudę šią nuorodą.

„Į ralio studiją prieš startą ar jau po finišo tikimės pasikviesti ir sportininkus, kurie pasidalintų savo emocijomis ir nuotykiais.

Bus rodomas atidarymo podiumas, iškart po to kelsimės į pirmą-trečią greičio ruožą. Vėliau visa transliavimo komanda pervažiuos į šeštą-aštuntą greičio ruožą. Na ir po finišo vėl vyks transliacija, kurioje bus galima matyti apdovanojimų ceremoniją.

Visas veiksmas, visi pasakojimai ir interviu vyks anglų kalba, nes turinys kuriamas ne tik Lietuvai, bet ir visam Baltijos šalių regionui.

Taigi, mūsų bendradarbiavimas su „Motorsport.tv“ yra didžiulis pasiekimas ir tai, ką mums pasiūlė šios kompanijos vadovas Raimundas Radžiukynas, tikrai mus nustebino ir greitai radome bendrą kalbą. Jis pasirūpino, kad šitos lenktynės būtų matomos visame pasaulyje“, – kalbėjo Ronaldas Rutkauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito