Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Hyundai Motorsport“ WRC komandoje kitąmet neliks Oliverio Solbergo

Pasaulio ralio čempionate dalyvaujanti „Hyundai Motorsport“ komanda apsisprendė dėl savo strategijos kitų metų sezonui. Ekipa nusprendė sumažinti vairuotojų skaičių ir atsisakys Oliverio Solbergo paslaugų.
Oliveris Solbergas
Oliveris Solbergas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Hyundai Motorsport“ sudėtyje lenktyniavęs Oliveris Solbergas kitąmet paliks komandą, kadangi ekipa keičia savo planus ir artėjančiame sezone nusprendė atsisakyti ketvirtojo komandos ekipažo ir startuos su trimis „Hyundai i20 N WRC“ automobiliais vietoje keturių.

Praėjusį savaitgalį Naujojoje Zelandijoje vykusiame WRC etape penktoje pozicijoje finišavęs Oliveris Solbergas sakė, kad yra nusivylęs, bet gerbia komandos sprendimą.

„Esu nusivylęs situacija, bet turiu gerbti komandos sprendimą ir naują planą eiti į priekį trimis automobiliais ir tik patyrusiais vairuotojais savo sudėtyje. Esu dėkingas komandai už suteiktą galimybę. Tai buvo didelis žingsnis mano karjeroje“, – sakė 21-erių metų pilotas.

Komandos vadovas Julien Moncet sakė, kad Oliveris Solbergas jų sudėtyje liks iki šių metų pabaigos.

„Linkime Oliveriui tik geriausio. Negali žinoti, kada mūsų keliai vėl susikirs, tačiau dabar turime priimti sprendimą ir su juo atsisveikinti. Draugystę su Oliveriu baigiame gražiuoju ir linkime jam teisingų žingsnių tolimesnėje karjeroje“, – sakė Julien Moncet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas