Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Hyundai“ pradėjo „i20 WRC“ ralio automobilio bandymus

Pranešama, kad Pietų Korėjos automobilių koncernas į aukščiausio lygio ralio varžybas grįš jau kitais metais – „Hyundai i20 WRC“ išvysime Monte Karlo ralyje. Siekdami geresnių rezultatų korėjiečiai jau pradėjo šio automobilio bandymus.
„Hyundai i20 WRC“
„Hyundai i20 WRC“ / (nuotr. „Hyundai“)

Gamintojo teigimu, 550 km ilgio pirmąją bandymų stadiją automobilis ištvėrė be jokių techninių nesklandumų. Tris dienas trukusių bandymų metu buvo atliekami 1,6 litro variklio su turbokompresoriumi tikrinimo darbai.

(nuotr. Hyundai)/Hyundai i20 WRC
(nuotr. „Hyundai“)/„Hyundai i20 WRC“

Surinkti duomenys bus kruopščiai tiriami Vokietijoje, „Hyundai“ ralio komandos būstinėje. Korėjiečiai tvirtina, kad automobilis bus patikrintas esant įvairioms sąlygoms – „i20 WRC“ bus bandomas ne tik asfalto, bet ir žvyro, sniego, ledo, purvo greičio ruožuose – tokios situacijose, kokios ralio dalyvius pasitinka visuose WRC etapuose.

Nors ir oficialus šio automobilio debiutas numatomas pirmajame 2014-ųjų kalendoriaus ralyje, sklando gandai, kad „Hyundai“ savo techniką pirmą kartą išbandys Velso ralyje, Didžiojoje Britanijoje.

(nuotr. Hyundai)/Hyundai i20 WRC
(nuotr. „Hyundai“)/„Hyundai i20 WRC“

Ekipos vadovas, anksčiau vadovavęs „Peugeot“ WRC komandai neatskleidžia, kas bandymų metu sėdi už šio automobilio vairo, todėl tikėtina, kad bandymų metu, esant skirtingoms sąlygoms bus suburiama vis kitų specialistų komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas