Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į prabangią šventę pakvietė ir lietuvį: M.Verstappenas ir „Red Bull“ ruošiasi milžiniškam šou D.Britanijoje

Gruodžio mėnesį „Red Bull“ švęs savo labai sėkmingo sezono „Formulės 1“ čempionate pabaigą. Milton Keinso (D.Britanija) gatvėse pasirodys ir kviestinis svečias iš Lietuvos Aras Gibieža.
Maxas Verstappenas ir Sergio Perezas
Maxas Verstappenas ir Sergio Perezas / „Scanpix“ nuotr.

Gruodžio mėnesį „Red Bull“ švęs stulbinamą pergalę „Formulės 1“ čempionate. Komanda užėme pirmąją vietą konstruktorių įskaitoje (jau penktą kartą), o Maxas Verstappenas antrus metus iš eilės iškovojo čempiono titulą. Komanda šiame sezone iškovojo 17 pergalių ir 26 podiumus. Maxas pasiekė ir naują rekordą – tapo daugiausiai taškų per sezoną surinkusiu pilotu.

Pirmą kartą nuo 2013 m. Milton Keinse įsikūrusi komanda rengia didžiulę šventę tokios neeilinės pergalės proga. Lenktynininkai švęs savo triumfą eidami centrinėmis miesto gatvėmis ir surengs didžiulį šou savo gerbėjams.

Be jokios abejonės, sirgaliai pamatys M.Verstappeną ir Sergio Perezą. Panašiai kaip Vilniuje vykusio renginio „Red Bull Showrun“ metu, kai S.Vettelio čempionišką 2011 m. bolidą RB7 gainiojo pilotas Patrickas Friesacheris, komandos lyderiai surengs stulbinamą pasirodymą.

Prie „Red Bull“ komandos draugų prisijungs komandos vadovas Christianas Horneris, „Drift Brothers“ (du broliai iš Vokietijos), kaskadininkas Arūnas (Aras) Gibieža ir motociklų lenktynių legenda Dougie Lampkin (žinomas trialistas ir žiedininkas) bei daug kitų rinktinių svečių.

Aras Gibieža: nekantraudamas laukiu pasirodymo

Po rugsėjo pradžioje pasiekto rekordo Vilniuje, Konstitucijos prospekte,

Aras Gibieža (tik jau be motoakrobatų komandos) dalyvavo dar keliuose „Red Bull Showrun“ pasirodymuose Rumunijoje, Serbijoje. Dabar ruošiasi gruodžio 10-osios pasirodymui Didžiojoje Britanijoje kartu su labai tituluotais pasaulio atletais.

„Anglijoje dar nesu dalyvavęs tokiuose pasirodymuose. O dar Red Bull pergalės šventėje, šalia Maxo Verstappeno! Labai laukiu šios kelionės“, – džiaugėsi Aras Gibieža. Šiuo metu jis gyvena ir treniruojasi Portugalijoje. Todėl skris į D.Britaniją iš šios šalies. O jo „Kawasaki“ – iš Lietuvos.

Sutartis su KTM

Aras neslepia, kad šiais metais atsisveikins su rekordo siekti padėjusiu „Kawasaki“. Kitąmet startuos KTM dviejų cilindrų „street“ tipo motociklu. Nes šis gamintojas gamina pakankamai motociklų, tinkamų motoakrobatams, yra itin aktyvus socialiniuose tinkluose.

„Kitoks variklis, pakaba, stabdžiai“, – laukia daug treniruočių, kol prisijaukinsiu naują motociklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas