Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Juta Racing“ lenktynininkams talkins fizinio rengimo specialistai

Nuo šiol „Juta Racing“ komandos žiedinių, ralio ir kartingo lenktynių lyderiai Jonas Gelžinis, Ignas Gelžinis, Vytautas Švedas ir Andrius Gelžinis galės treniruotis Kauno sporto ir sveikatingumo centre „Ąžuolynas“.
„Juta Racing“ komandos lyderiams Andriui, Ignui ir Jonui Gelžiniams bei Vytautui Švedui talkins patyrę Kauno sporto ir sveikatingumo centro„Ąžuolynas“ fizinio rengimo specialistai
„Juta Racing“ komandos lyderiams Andriui, Ignui ir Jonui Gelžiniams bei Vytautui Švedui talkins patyrę Kauno sporto ir sveikatingumo centro„Ąžuolynas“ fizinio rengimo specialistai / Komandos nuotr.

Automobilių sportas yra ne tik techninė, bet ir daug fizinių jėgų reikalaujanti sporto šaka. 2012 m. FIA jaunųjų lenktynininkų akademijos programoje dalyvavęs Jonas Gelžinis pastebėjo, kaip svarbu būti geroje fizinėje formoje, ypač ištvermės srityje. Tai buvo vienas iš pagrindinių akademijos rengiamų seminarų akcentų.

Anksčiau lankęsi tik „Kauno viešbučio“ sporto salėje, „Juta Racing“ lenktynininkai dabar turės dar universalesnes sąlygas fiziniam tobulėjimui, kurį pasiekti padės patyrę „Ąžuolyno“ treneriai. „Gražu, kai skirtingi sporto klubai iš vieno miesto randa bendrą kalbą ir padeda vieni kitiems. Panašias treniruočių sąlygas turėdavo olimpiečiai, tad labai malonu, kad „Ąžuolynas“ pripažino ir autosporto atstovus, – sako „Juta Racing“ komandos vadovas Audrius Gelžinis. – Tokia bendradarbiavimo praktika paplitusi užsienio šalyse, tad džiaugiamės, jog ją pavyko įgyvendinti ir pas mus. Manau, kad mūsų vairuotojai pateisins šį pasitikėjimą“.

Pavasarį jau prasideda intensyvus žiedinių lenktynių, ralio ir kartingo sezonas, tačiau sporto ir sveikatingumo centre „Ąžuolynas“ nuolatiniai lankytojai ilgesnėse pertraukose tarp startų turės progos pabendrauti su „Juta Racing“ komandos atstovais, susipažinti su jų pasiekimais varžybose, kuriose bus važiuojama šio centro lipdukais pažymėtais automobiliais.

Komandos nuotr./Kauno sporto ir sveikatingumo centro Ąžuolynas lipdukais bus papuoati žiedinėse, ralio ir kartingo lenktynėse važiuosiantys automobiliai
Komandos nuotr./Kauno sporto ir sveikatingumo centro „Ąžuolynas“ lipdukais bus papuošti žiedinėse, ralio ir kartingo lenktynėse važiuosiantys automobiliai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai