Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką Vaidoto Žalos tėtis galvoja apie sūnaus startą naujuoju „Prodrive Hunter“?

Dakaro sirgaliai iš Lietuvos laukia gerų rezultatų ir serga už komandas diną naktį. Tačiau lenktynininkų artimieji labiausiai nori, kad „viskas vyktų saugiai ir sėkmingai“. Kuriai grupei priklauso Vaidoto Žalos („Teltonika racing“) tėtis Kęstutis?

Visi reportažai iš Saudo Arabijos - specialioje rubrikoje Dakaras 2023

Plačiau apie tai pasikalbėjome Stambulo oro uoste, skrisdami į Džidą (Jeddah). K.Žala taip pat pasakojo, kur gyvens, sekdamas Dakarą. Nes pirkti nakvynes kiekvienai nakčiai Dakaro bivake – labai brangu (apie 250 Eur).

Kęstutis Žala pripažįsta, kad Dakaras jam kainuoja nemažai nervų. Tad svarbiausia, kad Vaidotui viskas būtų gerai. Nes, pasak Kęstučio, abu – ir Vaidotas, ir Paulo – nori važiuoti greitai ir lygiuotis į geriausius. O dabar tam – puiki galimybė.

Kita pašnekovė – Emilija Gelažninkienė, kuri visus metus treniravosi ir ruošėsi startui Dakare (kartu su vyru Arūnu). Tarp Emilijos mokytojų buvo ir Tomas Jančys, Dominykas Butvilas, Mindaugas Varža, daugkartinis Dakaro laimėtojas Nasseras al-Attiyah. Tai kodėl, tiek darbo įdėjusi Emilija šiemet dar nestartavo Dakaro ralyje? Plačiau apie tai – laidoje „Saudo Arabijos dienoraštis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas