Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kameros Emilijos Gelažninkienės bagyje: ar organizatoriai tikisi šeimyninių dramų?

Pirmą kartą startuosiančios Emilijos Gelažninkienės bagyje organizatoriai sumontavo savo kameras. Kodėl? Emilija šypsosi – galbūt iš jų šeimyninio ekipažo tikimasi daug dramų.

Visa informacija apie Dakarą – specialioje 15min rubrikoje.

15min Gazo redaktorius Žilvinas Pekarskas Emilijos ir Arūno Gelažninkų bagyje, su kuriuo ekipažas startuos Dakare pirmą kartą, užfiksavo organizatorių sumontuotas kameras. Kam jų reikia? Galbūt tam, kad Emilija neviršytų greičio?

Pati lenktynininkė mįslingai šypsosi paklausta apie tas kameras: „Manau, nes nori pamatyti daug dramų, kadangi mes esame vyras ir žmona, tai turbūt nori pamatyti, kaip mes pyksimės, skirsimės, taikysimės, dainuosime, vėl gal pyksimės, vėl skirsimės ir vėl susitaikysime.

Tai mes jau beveik sugalvojom scenarijų.

Aš, žinoma, juokauju.“

Rimčiau ji pasvarstė, kad greičiausia jų ekipažas yra įdomus – esą dukart nugalėjęs vadinamojoje vienišių klasėje motociklu A.Gelažninkas visad važiuodavo irgi su tokia organizatorių kamera.

„Gal jiems norisi pamatyti, kaip jam seksis viduje sudylinti su manimi. O iš mano pusės, gal jiems irgi įdomu. Bet aš manau, kad pagrindinis dalykas, jog mes esame šeima“, – kalbėjo Emilija.

Šie vaizdai pateks į oficialius Dakaro organizatorių informacijos sklaidos kanalus – įdomiausi vaizdai rodomi rubrikoje „Dakar Heroes“.

Tiesa, patys lenktynininkai medžiagą galės pamatyti tik pasibaigus Dakaro raliui.

Paklausta, galbūt bus ne tik dramų, bet ir bučkių, Emilija vėl paslaptingai nusišypsojo: „Nežinau, mes juk diržais pririšti labai tvirtai. Ir nepamirškime – mes juk Saudo Arabijoje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas