Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sudegė Modesto Siliūno motociklas, Maroko ralis baigtas, bet Dakaro viltis gyva

Motociklininkas ir Dakaro „vienišių“ klasės nugalėtojas Arūnas Gelažninkas pasidalijo vaizdais iš Maroko ralio. Dykumoje visiškai sudegė jo mokinio Modesto Siliūno motociklas.
Sudegė Modesto Siliūno motociklas
Sudegė Modesto Siliūno motociklas / A.Gelažninko nuotr.

Daugiau naujienų apie pasiruošimą Dakarui – rubrikoje Gazas.lt

„Šiandien laukia 396 km, iš jų 296 km greičio ruožas“, – rašė Modestas startuodamas ryte. Deja, jis finišo nepasiekė užsiliepsnojus motociklui.

„Mojo (Modesto Siliūno) ralis baigtas. Šansai, kad motociklas taip sudegtų yra tokie maži, kaip laimėti loterijos pagrindinį prizą.

Tai šiandien tą nedėkingą, negailestingą prizą ir laimėjom. Kai Modestas susisiekė ir pasakė, kas vyksta, buvo labai netikėta, dar galvojau, kad tai gali būti motociklo techninės problemos. Tačiau priežastis labai aiški – kritimo ant šono ir smūgio pasekmė. Labai liūdna, bet svarbiausia, kad pats Modestas Siliūnas visgi sveikas. Motociklas, galiausiai, yra tik metalo gabalas, ir net neabejoju, jog pasiruošti Dakaro raliui dar galime…“, – rašo A.Gelažninkas.

Maroko ralis daugeliui sportininkų – paskutinė galimybė gauti kelialapį į Dakaro ralį. Laimei, Modestas šį kelialapį jau buvo iškovojęs anksčiau, varžybos Maroke jam buvo generalinė repeticija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas