Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Liepą – naujas renginys motociklininkams: kaip sureguliuoti motociklus ir patobulinti savo vairavimo techniką

Liepos 30-31 bei rugpjūčio 1-2 dienomis „Nemuno žiede“ pažengusiems motociklininkams bus organizuojami „Donis Racing su Daimonda“ mokymai. Tai bus naujo tipo renginys, kuriame jo dalyviai su specialistų pagalba galės tinkamai sureguliuoti motociklus ir patobulinti savo vairavimo techniką.
„Donis Racing“ nuotr.
„Donis Racing“ nuotr.

Kita svarbi organizatorių siūloma naujiena – tai „open pitlane“ formatas, kuris visos dienos metu užtikrins dalyviams maksimalų laiką trasoje.

Kuo „open pitlane“ formatas skiriasi nuo įprasto „track day“?

Renginio metu bus pristatytas Didžiojoje Britanijoje populiarus „open pitlane“ tipo formatas. Šis formatas išsiskiria tuo, jog jo dalyviai nebūna skirstomi į grupes, kuriose jie atskirų sesijų metu važiuoja trasoje, o galės bet kuriuo dienos metu (nuo 8:00 iki 16:00 arba 17:00 val.) išvažiuoti į trasą siekiant išbandyti anksčiau su „Donis Racing“ komandos pagalba atliktus motociklo reguliavimo pakeitimus.

Siekiant išvengti dalyvių perpildytos trasos, kurioje vieni motociklininkai trukdytų kitiems, dalyvių skaičius bus apribotas iki 25-ių per dieną.

Kas organizuos šį renginį?

Į pažengusių motociklininkų tobulėjimą orientuotą renginį organizuos Donatas Balčiūnas, geriau viešoje erdvėje žinomas kaip Donis Bravo. Pernai Donato iniciatyva į Lietuvą atvyko Leonas Jeacockas, kuris metė iššūkį geriausiems šalies motociklininkams. Pats Donis Bravo specializuojasi profesionaliai reguliuojant sportinių motociklų važiuokles, tokiu būdu pagerinant jų valdymo savybes ir pritaikant juos prie skirtingo stiliaus vairuotojų.

Ką gaus renginio dalyviai?

Renginio metu jo dalyviai turės užtektinai laiko išbandyti savo motociklo galimybes. Jie taip pat gaus pagalbą iš „Donis Racing“ komandos reguliuojant motociklų važiuokles.

„Tai turėtų jiems leisti pagerinti savo važiavimo tempą, pakoreguoti vairavimo stilių, ištaisyti daromas klaidas ir to pasėkoje pagerinti rezultatus“, - sakė Donis Bravo.

Ričardas Ajauskas iš „PowerPulse“ galės patikrinti motociklo elektronikos sveikatą, taip pat norintys galės ir pasimatuoti savo motociklo galią ant Dyno stendo.

Renginio formatas dalyviams bus palankus ir tuo, jog kadangi jis bus rengiamas keturias dienas, jei oras būtų nepalankus, užsiregistravęs dalyvis galėtų perkelti savo važiavimą į kitą dieną.

Dalyviai taip pat turės galimybę užsisakyti „data logger“, kurio duomenis dienos pabaigoje peržiūrėjus bus išanalizuotas kiekvieno atskiro motociklininko vairavimo stilius.

Patirtimi dalinsis svečiai iš Didžiosios Britanijos

Renginio metu savo patirtimi dalinsis ne tik Donis Bravo ir Leonas Jeacockas, tačiau ir svečiai iš Didžiosios Britanijos. Tarp jų bus ir „British Superbike Championship“ (BSB) ar „Isle of Man TT“ varžybose praeityje dalyvavusių sportininkų.

Renginio dalyviai pasirinktą dieną gaus vieną iš patyrusių britų instruktorių, kurie dalinsis savo žiniomis ir atlikus motociklo pakabos peržiūrą, padės ją tinkamiau susireguliuoti.

Koks bus dalyvių skaičius, saugumas ir renginio kaina?

Renginys bus orientuotas į patirties važiuojant lenktynių trasose jau turinčius motociklininkus.

Dalyvių skaičius bus ribojamas iki 25-ių per dieną.

Norint užtikrinti dalyvių saugumą, viso renginio metu budės greitosios medicinos pagalbos automobilis bei trasoje dirbs teisėjai.

Dalyvavimo renginyje kaina sieks nuo 190 iki 200 Eur už dieną.

Sumokėjus 50% užstatą galima registruotis iš anksto, susisiekus su organizatoriumi info@donisracing.com el. paštu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas