Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

M.Schumacheris pasirašė sutartį su „Alpine“, bet lenktyniaus ne F1

Kurį laiką sklidusios kalbos galiausiai virto realybe. Mickas Schumacheris kitą sezoną atstovaus „Alpine“ komandai WEC čempionate.
Mickas Schumacheris
Mickas Schumacheris / „Scanpix“ nuotr.

Jis varžysis „Hypercar“ klasėje.

Prancūzų komanda „Hypercar“ klasėje turės du automobilius. M. Schumacheris prisijungė prie komandos, kurią atstovauja Nicolasas Lapierre‘as, Matthieu Vaxiviere‘as, Charlesas Milesi, Paulas-Loupas Chatinas ir Ferdinandas Habsburgas.

Primename, kad M. Schumacheris dar spalio mėnesį išbandė „Alpine“ ištvermės lenktynių bolidą.

„Automobilis, su kuriuo teks važiuoti yra tikrai įspūdingas. Aš augau vairuodamas vienviečius automobilius, tad važiuodamas su automobiliu, kuris turi uždarą kokpitą, turėsiu puikią progą patobulinti savo vairavimo įgūdžius.

Lenktynės yra būtent tai, ką mėgau daryti nuo vaikystės. Šiame sezone buvo sunku stebėti, kaip į trasą važiuoja kiti vairuotojai. Manęs laukia naujas iššūkis ir esu įsitikinęs, jog manęs laukia daugybė puikių akimirkų su „Alpine“, – sakė M. Schumacheris.

M. Schumacherio atvykimą į komandą pakomentavo ir „Alpine“ viceprezidentas Bruno Faminas: „Micko entuziazmas ir noras prisijungti prie mūsų yra akivaizdūs. Esu tikras, kad jis bus tikra paspirtis visai organizacijai“.

Šiame sezone M. Schumacheris užėmė „Mercedes“ F1 komandos atsarginio vairuotojo ir testuotojo pareigas. Pats lenktynininkas jau patvirtino, jog šias pareigas užims ir kitame sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas