Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Maxas Verstappenas viliojamas palikti „Red Bull“: kuri F1 komanda arčiausiai tikslo?

Italijos leidinys „AutoSprint“ pranešė, jog kovą dėl garsiojo inžinieriaus Adriano Newey parašo laimėjo „Aston Martin“. Dabar ta pati žiniasklaidos priemonė trimituoja, kad „Aston Martin“ neketina sustoti ir jau veda derybas su pačiu Maxu Verstappenu.
Maxas Verstappenas
Maxas Verstappenas

Skelbiama, kad „Aston Martin“ M. Verstappeną savo komandoje norėtų matyti nuo 2026-ųjų, kai įsigalios naujasis techninis reglamentas.

„Red Bull“ vairuotojas turi galiojančią sutartį su dabartine komanda iki 2028-ųjų sezono pabaigos. Visgi, po to, kai sezono pradžioje „Red Bull“ pateko į šiokią tokią suirutę, paaiškėjo, jog olandas turi specialių sąlygų, kurios jam suteikia galimybę išvykti anksčiau.

Perėjęs į „Aston Martin“ M. Verstappenas galėtų ir toliau vairuoti automobilį su „Honda“ varikliu, kadangi nuo 2026-ųjų būtent japonų gamintojas tieks variklius šiai komandai. Tuo tarpu „Red Bull“, dirbdami kartu su „Ford“, kurs savo variklius.

Jei ši informacija pasirodys teisinga ir „Aston Martin“ tikrai sugebės prisikviesti M. Verstappeną, tuomet savo dienas komandoje, greičiausiai, baigs savininko sūnus Lance‘as Strollas. Kanadietis potencialiai būtų perkeltas į WEC čempionatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas