Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ virtualių lenktynių nugalėtojai gali paaiškėti jau šį sekmadienį

„OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ virtualių ištvermės lenktynių penktasis, priešpaskutinis etapas šį sekmadienį vyksta vienoje iš įdomiausių Italijos trasų – Imoloje. 4 valandų lenktynėse gali paaiškėti GT3 Pro klasės nugalėtojai, o GT3 AM ir GT4 įskaitose beveik visos komandos dar turi teorinę galimybę pakovoti dėl pirmos vietos, pranešime spaudai rašo organizatoriai.
6 valandų „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ virtualios lenktynės Austrijoje
6 valandų „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ virtualios lenktynės Austrijoje / Organizatorių nuotr.

Gruodžio mėnesį Indianapolyje vykusiose labai įtemptose lenktynėse neišvengta daugybės incidentų. Viena iš komandų užsidirbo ir precedento neturėjusią baudą. Už tyčinį kontaktą su vienu iš GT3 klasės lyderiu jai paskirta ir suspenduota 60 sekundžių bauda. Jei Imoloje ta pati komanda bus pripažinta kalta dėl bet kokio incidento, ji turės atlikti ne tik naują, bet ir papildomą 60 sekundžių baudą. Nervingos lenktynės podiumo trijulės nepakaitė tik GT3 Pro klasėje. Po keturių etapų čia ir toliau pirmauja „Fordzilla“ komanda (105 taškai), antroje vietoje „Power Hit Radio Racing“ (77 taškai), trečioje – dar viena „Fordzilla“ komanda. (46 taškai). Jei Imoloje „Fordzilla“ nugalės, jie anksčiau laiko taps čempionato nugalėtojais.

Sekmadienio rungtynes gyvai stebėkite žemiau:

VIDEO: „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ nugalėtojai gali paaiškėti jau šį sekmadienį

„OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ nugalėtojų trejetukui bus suteikta galimybė išbandyti tikrą lenktyninį Porsche automobilį realioje trasoje, praneša organizatoriai. 5-6 vietos bus apdovanotos „Sechszylinder art“ paveikslais, o patekę į dešimtuką vyks į „OBS World“ VIP renginį. Dar įdomiau yra tai, kad visi prizai bus įteikti NFT (unikalūs vertę turintys virtualūs žetonai) pavidalu, o tai reiškia, kad jų gavėjai, jei nepasinaudos patys, galės parduoti virtualiame pasaulyje ir žetonus konvertuoti į realius pinigus.

Visos „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ lenktynės transliuojamos tiesiogiai per 15min.lt ir Gazas.lt Facebook platformas. O tarptautinė auditorija anglišką transliacijos versiją matys per Twitch ir Youtube.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas