Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio darbo rinkos mokymo centro autodrome – Lietuvos automobilių slalomo čempionato varžybos

Birželio 26-ą dieną, šeštadienį Panevėžyje bus surengtas jau trečiasis Lietuvos automobilių slalomo čempionato etapas. Jį Panevėžio darbo rinkos mokymo centre organizuoja „Kauno autoklubas“.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomas Pošiūnas Photography nuotr.

Nors kituose šalies autodromuose įvairių automobilių sporto šakų čempionatų etapai jau tapo gana įprastu dalyku, tačiau Panevėžio darbo rinkos mokymo centre lenktynės yra tikra retenybė.

Tačiau su autodromo šeimininkais ir Panevėžio miesto savivaldybe bendrą kalbą radęs „Kauno autoklubas“ šeštadienį čia rengia Lietuvos automobilių slalomo čempionato trečiąjį etapą.

Panevėžio darbo rinkos mokymo centro autodrome dalyvių lauks itin kokybiškas ir lygus asfaltas bei organizatorių paruoštos dvi skirtingos trasos. Viena iš įdomiausių distancijos dalių – trasoje esantis kalnas, kurį vieną kartą reikės įveikti važiuojant į įkalnę, kitą kartą – leidžiantis žemyn. Be to, klaidoms vietos čia ir vėl nebus, kadangi visi keturi važiavimai bus įskaitiniai.

Šiuo metu registracija į varžybas vis dar vyksta, o jau dabar renginiui yra užsiregistravę daugiau nei 60 dalyvių iš įvairių šalies miestų. Sportininkai čia varžysis FWD, RWD, AWD, Moterų, Jaunių bei OC įskaitose.

Renginyje taip pat laukiami ir žiūrovai, kuriems numatytos tiek parkavimo vietos, tiek žiūrovų zona. Stebėti varžybas žiūrovai galės nemokamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito