Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paskutiniame sezono F1 sprinte – L.Hamiltono bėdos, atsigavęs S.Perezas ir ramus M.Verstappenas

Brazilijos GP sprinto lenktynėse triumfavo čempiono titulą jau anksčiau užsitikrinęs Maxas Verstappenas. „Red Bull“ pilotas sugebėjo pralenkti iš „pole“ pozicijos startavusį „McLaren“ atstovą Lando Norrisą. Trečioji vieta atiteko kitam „Red Bull“ atstovui Sergio Perezui.
Maxas Verstappenas Brazilijos GP sprinte
Maxas Verstappenas Brazilijos GP sprinte / Imago / Scanpix nuotr.

Olandas iškart sėkmingai pradėjo lenktynes ir dar pradžioje sugebėjo pakilti į pirmą poziciją, kurią išlaikė iki lenktynių pabaigos.

L. Norrisas dar sprinto pradžioje į priekį praleido ir „Mercedes“ atstovą George‘ą Russellą. Tiesa, vėliau jis sugebėjo šią poziciją susigrąžinti.

Tuomet G. Russellas aktyviai kovojo dėl trečiosios pozicijos. Tačiau jis galiausiai taip pat pralaimėjo konkurencinę kovą S. Perezui.

„Mercedes“ atstovas finišavo ketvirtas, sau už nugaros palikęs „Ferrari“ sportininką Charlesą Leclercą, kuris paskutiniuose ratuose sugebėjo pralenkti kitą „Mercedes“ atstovą Lewisą Hamiltoną.

Su pralaimėjimu C. Leclercui, L. Hamiltono bėdos nesibaigė. Jį aplenkė ir „AlphaTauri“ pilotas Yuki Tsunoda. Būtent japonas finišavo šeštas, o L. Hamiltonas – septintas.

Į dešimtuką taip pat pateko Carlosas Sainzas („Ferrari“), Danielis Ricciardo („AlphaTauri“) ir Oscaras Piastri („McLaren“).

Primename, jog tai buvo paskutinės šio sezono sprinto lenktynės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas