Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paspausti nusiteikęs R.Baciuška: Dakaras neatleidžia klaidų ir pasiima kartais net stipriausius

Pernai nenugalėjęs tik per plauką, šiame Dakare kol kas Rokas Baciuška dar nedemonstruoja tokio greičio, kokio galbūt tikėjosi ir jis pats, ir jo gerbėjai. Vis dėlto „Rocky Balboa“ dar sugrįš, juokėsi Rokas, kartu pabrėždamas, kad šiame ralyje suklupti gali bet kas, taip pat ir stipriausieji. Su Roku Baciuška Žilvinas Pekarskas kalbėjo dar iki to, kaip paskelbta apie dviejų Lenkijos ekipažų diskvalifikavimą.

Visos naujienos apie Dakarą – specialioje rubrikoje.

Šeštadienis Dakaro ralyje – laisva diena. Ekipažai poilsiauja.

Rokas Baciuška po 48 valandų maratono bendroje įskaitoje buvo septintas.

Tačiau šeštadienį netikėtai nuskambėjo žinia, kad net du Lenkijos ekipažai – Eryko Goczalo ir Michalo Goczalo vairuojami bagiai – diskvalifikuojami. Jie atitinkamai užėmė pirmą ir šeštą vietas bagių įskaitoje, tad Roko pozicija gerokai pagerės.

Plačiau – Gera naujiena Rokui Baciuškai: Dakare diskvalifikuoti du Goczalų šeimos ekipažai.

Interviu su Roku vyko dar iki šios žinios paskelbimo.

Laisva diena Rokui buvo tikras laisvadienis – kaip pasakojo sportininkas, jis ilsėjosi, „Red Bull“ palapinėje skaniai pavalgė, pasikalbėjo su bičiuliais. O prie bagio plušėjo mechanikai.

„Kad viskas antrai pusei buvo paruošta, nes antroje pusėje jau reikia paminti. Žinom, kad dvi valandas atsiliekam nuo lyderių, bet dar nepasiduodam. Visko gali būti.

Žinot, Dakaras neatleidžia klaidų ir pasiima kartais net stipriausius“, – lyg nujausdamas galimus pokyčius bagių įskaitoje kalbėjo R.Baciuška.

Vis dėlto jis džiaugėsi galimybe pailsėti, nes maratonas nebuvo lengvas, tačiau dabar jis jau jautėsi pailsėjęs ir telinkėjo sėkmės mechanikams.

Antroje pusėje, anot Roko, bus daugiau akmenuotų ruožų, mažiau dykumų.

„Pirma savaitė man buvo nesėkmė, bet antrą savaitę turėtų gal Fortūna į mano pusę atsisukti“, – vylėsi Rokas, pripažindamas, kad jam tai trečias Dakaras, o nei vienas iš jų nebūna lengvas.

„Dar šešios dienos liko, tai grįš Rokis Balboa, imsim jautį už ragų ir lėksim toliau, – juokėsi R.Baciuška. – Septinta vieta, tikrai nepalaidojome dar vilčių, ant podiumo dar galim užlipti."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas