Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Perimetro“ varžybas „Vaidota Racing Team“ pradėjo sėkmingu pasirodymu prologe

Trečiadienį Tauragėje prasidėjo „Autoaibė – Lithuanian Baja Perimetras“ varžybos. Jose pirmąją dieną dalyviai turėjo įveikti prologo greičio ruožą. Čia „Seat Leon Dakar“ automobiliu startavo ir „Vaidota Racing Team“ duetas – Vaidotas Paškevičius ir Gytis Gaspariūnas.
„Vaidota Racing Team“
„Vaidota Racing Team“ / Komandos nuotr.

Po administracinės ir techninės komisijos formalumų prologe startavusi „Vaidota Racing Team“ ekipa pademonstravo geriausią rezultatą bei tilpo į tą pačią sekundę su varžovais iš Latvijos.

Tiesa, komanda šio pasiekimo rimtai nevertina ir tikina, kad visi reikalai spręsis artėjančiomis dienomis.

Komandos nuotr./„Vaidota Racing Team“
Komandos nuotr./„Vaidota Racing Team“

„Po testų Žemaitijoje mūsų komanda startuoja didžiausiame Lietuvoje „Rally Raid“ renginyje – „Perimetre“. 400 kilometrų, 60 valandų, greičio ruožai išsidėstę per pusę Lietuvos.

Pasiruošimas buvo sunkus – daug vargo ir bemiegių naktų. Turėjome problemų su dingusiu tepalo slėgiu po Žemaitijos ralio. Bet viskas tvarkoje. Išsprendėme. Techninę „Perimetro“ komisiją perėjome be jokių priekaištų“, – sakė „Vaidota Racing Team“ ekipos pilotas Vaidotas Paškevičius.

Komandos nuotr./„Vaidota Racing Team“
Komandos nuotr./„Vaidota Racing Team“

Pirmuoju išbandymu varžybų dalyviams tapo prologas. Nors tai tik parodomasis ir labiau žiūrovų dėmesiui skirtas greičio ruožas, „Vaidota Racing Team“ jame sugebėjo sukurti intrigą. Kartu su latviais Tomu Brantsu ir Martinšu Tūtersu lietuviai pademonstravo identišką laiką.

„Dalyvių skaičius – stulbinantis. Pirmą kartą „sporte“ susirinko 66 dalyviai. Mūsų klasėje – 16 dalyvių. Prologas buvo techniškas, buvo ir „stogų“. Mes klaidų išvengėme. Kadangi tikslus laikas iki dešimtųjų sekundės dalių nebuvo fiksuojamas, įvažiavome 57 sekundes kaip ir mūsų bičiuliai iš Latvijos. Pradžia gera, todėl esame nusiteikę laikyti tempą iki finišo“, – sakė Vaidotas Paškevičius, vairuosiantis 113-uoju numeriu pažymėtą „Seat Leon Dakar“.

Komandos nuotr./„Vaidota Racing Team“
Komandos nuotr./„Vaidota Racing Team“

„Vaidota Racing Team“ už galimybę startuoti šiame sezone dėkoja partneriams „Stiklų ekspertai“, „Tavisa“, „Zetra“, „Deigas“, „OrganicAgro“, Egidijaus Černiaus ūkiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas