Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmame „RatRace.lt“ lenktynių etape dalyvių lauks 700 km distancija

Po ilgų žiemų ir pavasarių, vasarai pagaliau išlindus į Lietuvos laukus, kartu su ja į kalendorius grįžta ir RatRace.lt organizuojamas RatRace.lt Petro metalai fest#1. Veiksmas vyks 3 dienas bei 700 kilometrų Marijampolėje bei jos apylinkėse, Liepos 2-4 d., rašoma pranešime.
„RatRace“ varžybos
„RatRace“ varžybos / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Marijampolė

RatRace.lt festivalių sezoną atidarys trys skirtingos dienos. Penktadienį dalyvių lauks naktinis važiavimas su staigmena, kuri kol kas paslėpta po didžiausiu šydu. Ir ne be reikalo, nes tai bus visiškai naujas ir dar nematytas dalykas RatRace.lt renginiuose. Po naktinių pasibastymų, kitą rytą dalyviams teks pasiraitoti rankoves, nes jų lauks didžiulių ištvermės resursų reikalaujanti maratono diena. Ji gerokai pakratys tiek automobilius, tiek pačius ekipažus. Na, o visus išgyvenusius pirmas dvi dienas, sekmadienį pasitiks paskutinis išbandymas Kalvarijų autokroso trasoje, kurios „Cross-Country“ atkarpoje dalyviai galės spausti iš savęs ir automobilių jau viską kas jiems liko. Rezultatus bus galima pasimatuoti ir su kitais drąsuoliais, nes šioje trasoje bus matuojami dalyvių laikai.

RatRace.lt Petro metalai fest#1 festivaliu vadinasi ne be reikalo. Ši automobilistų bei nuotykių ieškotojų šventė įsikurs Marijampolės kempinge, kuriame bus itin patogu įsijausti į kitą labai svarbią festivalio pusę – linksmybes. Po išbandymų Suvalkijos regiono keliuose ir bekelėse, vakarais senų automobilių vairuotojų lauks viskas ko reikia gerai atsipūsti po nuotykių laukinėje gamtoje. Puikioje kempingo aplinkoje bus įrengtos pirtys ir kubilai, dar ne pavargusius šokdins DJ pasirodymai, o pačią geriausią atmosferą kurs patys dalyviai bei jų palaikymo komandos. Rytais, prieš dienos nuotykius, dalyviai bus pastiprinami pusryčiais.

Šiais metais tai pirmas toks festivalis, tad kviečiame atvykti ir dalyvauti šioje šventėje ištraukus seną, bet dar važiuojantį automobilį. O jeigu tokio automobilio neturite, yra puiki galimybė sudalyvauti Zip FM konkurse ir laimėti specialiai RatRace.lt paruoštą „Bulką“ su pakvietimu į šį RatRace.lt Petro metalai fest#1.

„RatRace“ – tai jau trečius metus vykstančios pramoginio važiavimo varžybos, spėjusios išaugti į pilnavertį festivalį. Renginio idėja – senais ir pigiais automobiliais įveikti sudėtingas ir ilgas trasas, nusidriekusias Lietuvos keliais ir keleliais, laukais ir miškais. Po važiavimo, vakare dalyvių laukia koncertai ir įvairios pramogos. Visa esmė – neišdildomi įspūdžiai, puiki kompanija ir linksmi nuotykiai kelionėje link finišo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito