Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po nesėkmės Lenkijoje ant plauko pakibęs V.Žalos sezonas tęsiasi: komanda startuos Elektrėnuose

„Rally Poland“ varžybos Vaidoto Žalos ir Andrio Malnieko ekipažui buvo itin nesėkmingos. Dar per testinį greičio ruožą komanda kliudė po minkštu gruntu slypėjusį akmenį ir apgadino automobilį. Ekipažas ne tik pasitraukė iš lenktynių, bet ir suabejojo savo galimybe tęsti sezoną. Tačiau dabar „Agrorodeo“ turi gerų žinių.
„Agrorodeo“
„Agrorodeo“ / Komandos nuotr.

Vaidotas Žala dar prieš kelias dienas pasakojo, kad nesėkmė Lenkijoje gerokai pakoregavo komandos planus. Pasak lenktynininko, pirmiausia reikėjo išsiaiškinti, kas konkrečiai nutiko automobiliui po susidūrimo su akmeniu.

„Jokio sekančio patvirtino ralio dar neturime. Reiškia, kad šiam momentui negaliu pasakyti, kad kažkurį ralį dar važiuosime. Kadangi du artimiausi raliai įvyks per mėnesį, greit turėsime priimti sprendimą, ką darome toliau. Pažiūrėsime, kiek išlaidų bus variklio remontui. Ar „prasisuksime“ tik su tarpine, ar reikės daugiau tvarkyti“, – dar prieš keletą dienų kalbėjo Vaidotas Žala.

Komandos nuotr./„Agrorodeo“ komandos automobilis
Komandos nuotr./„Agrorodeo“ komandos automobilis

Visgi su nekantrumu iš sportininko žinių laukę gerbėjai buvo nudžiuginti – komanda pranešė, kad Elektrėnuose artėjantį savaitgalį jie startuos.

„Lenkija mums nepavyko pagal planą tiek taškų prasme, tiek išlaidų prasme. Kadangi Lenkijoje nepasisekė, dabar reikės iki sezono galo važiuoti visus ralius, norint kovoti dėl čempiono vardo. Iš pradžių galvojome, kad gal nevažiuosime paskutinio etapo Druskininkuose, bet dabar nebebus kur trauktis. Dėliosime biudžetą ir kitus dalykus taip, kad startuoti galėtume visur“, – kalbėjo Vaidotas Žala.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas