Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prieš Lietuvos ralio čempionato startą – testai Utenos apylinkėse

Iki Lietuvos ralio čempionato starto Kelmėje liko kiek daugiau nei savaitė, tad ralio dalyviai jau ruošiasi pirmai sezono kovai. Tačiau į treniruotę prieš sezoną ekipažus kviečia ASK „Akseleratorius“, kuris liepos 5-ą dieną organizuoja testus „Rally Test Utena-Tauragnai“.
Testų akimirka
Testų akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Utena Ralis

Testus organizuojantys automobilių sporto klubo „Akseleratorius“ atstovai ekipažams paruošė du greičio ruožus - 3,81 ir 2,71 km ilgio. Jie bus važiuojami po keturis kartus, tad bendra testinės dienos sportinių kilometrų suma sieks kiek daugiau nei 26 km.

Ralio testų emblema
Ralio testų emblema

Šiuose ruožuose bus matuojamas ekipažų demonstruojamas laikas, tad testai nebus vien tik pasivažinėjimas, bet ir taps puikia proga pasimatuoti savo jėgas su oponentais. Po aštuonių įskaitinių greičio ruožų dalyviai ir toliau galės tęsti važiavimus, tik jau be laiko matavimo.

„Rally Test Utena Tauragnai“ jau dabar stebina savo dalyvių sąrašu. Nors jis apribotas iki 25-ių ekipažų, tačiau čia startuosiančios pavardės nepadarytų gėdos jokiam ralio renginiui.

Organizatorių nuotr./Testų akimirka
Organizatorių nuotr./Testų akimirka

Dalyvių gretose galima rasti tokius ekipažus kaip Giedrius Notkus su Daliumi Strižanu, Martynas Samsonas su Ervinu Snitku, Aurimas Eidžiūnas su Justu Barysu ar Justas Tamašauskas su Vaidu Šmigelsku.

Beje, čia užsiregistravęs ir į ralio padangę po pertraukos grįžtantis Dominykas Butvilas, vairuosiantis „Škoda Fabia R5“ automobilį.

Organizatorių nuotr./Testų akimirka
Organizatorių nuotr./Testų akimirka

Kadangi šie ralio testai neabejotinai sulauks ir žiūrovų dėmesio, organizatoriai dalijasi žemėlapiais, kurie padės lengviau nuvykti į greičio ruožus. Pabrėžiama, kad greičio ruožai uždaromi 40 minučių iki pirmo automobilio starto. Pirmasis startas pirmame GR numatytas 13.10 min., antrame GR – 13.20.

Žemėlapius su starto ir finišo koordinatėmis rasite paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas