Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ramūnas Čapkauskas treniruojasi prieš Vilniaus ralį

Trečiadienio vakarą, kažkur Elektrėnų savivaldybėje, be varlių kurkimo vietinius gyventojus stebino ir siautėjančių automobilių riaumojantys varikliai. Kylantys dulkių kamuoliai iš atitverto kelio ruožo, ore kartais pasirodantis pakilusio skristi „Mitsubishi Lancer Evo“ stogas tik patvirtinto tai, ko laukia jau kuris laikas ralio nuotaikomis gyvenantys entuziastai.
Ramūno Čapkausko ir Tomo Šipkausko ekipažas
Ramūno Čapkausko ir Tomo Šipkausko ekipažas / „Rally Masters Show 2013“ organizatorių nuotr.

Ir ne tik jie. Raliui ruošiasi ir patys „barankų“ sukinėjimo specialistai, priverčiantys minias keltis anksti (kaip šeštadienio rytui – be galo anksti) ryte. O jau minėtame Elektrėnų žvyrkelyje šį kart debesis danguje skirstytis vetė ne kas kitas, kaip Lietuvos ir Latvijos sporto meistras Ramūnas Čapkauskas, lydimas savo komandos. Po poros mėnesių atostogų atgal į šturmano kėdę atsisėdo ir Tomas Šipkauskas.

Kaip atrodė treniruotė? Pasak R.Čapkausko, „Na šiandien taip va... ramiai sau pasivažinėjome...“ Nedaugžodžiavęs lenktynininkas vis tik neslėpė esąs patenkintas pasivažinėjimu prieš Vilniaus ralį. Tačiau geros nuotaikos nestokojo ne tik jis.

Treniruotę turėjo ne tik R.Čapkauskas, bet ir keletas automobilių sporto mėgėjų, išbaniusių šturmano sėdynę.Viena tokų – Indrė Senkutė, kuri neslėpė susižavėjimo: „Kėdę teko išbandyti ir man. Emocijos? Sunku aprašyti. O nusakyti, matyt, dar sunkiau. Čia belieka prisiminti patarlę: sotus alkano neužjaus. Tad suprasti įmanoma tik išbandžius. Kaip bebūtų, dėl tokių akimirkų jei ne verta gyventi, tai bent jau iš naujo įsimylėti gyvenimą – tikrai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas