Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Remigijus Dermantas: „Į ralį grįžtu nusiteikęs optimistiškai“

Po dvejų metų pertraukos į Lietuvos ralio čempionatą sugrįžtantis Remigijus Dermantas pasakoja puikiai suprantantis, kad lengva nebus. Būtent todėl ekipažui ieškojo žmogaus, kuris degtų lygiai tokiu pat didžiuliu noru vėl išmėginti jėgas ralio trasose, nebūtų visiškai žalias ir gerai pažinotų ralio virtuvę, gebėtų valdyti informaciją ir atlikti visus administracinius šturmano darbus, nebijotų naujų iššūkių, būtų iniciatyvus ir geras taktikas.
Remigijus Dermantas
Remigijus Dermantas / (asmeninio archyvo nuotr.)

Taip jau susiklostė, kad tos paieškos baigėsi susitikimu su Irina Jankovskaja. Taigi jei Remigijui nepavyks nustebinti kitų lenktynininkų rezultatais ralio trasoje, galime prognozuoti, kad tikrai bus konkurentų žvelgiančių į jo „Mitsubishi Lancer Evo VI“ šturmano kėdėje įsitaisiusią merginą su lengvu pavydu.

„Irina mane įtikino, kad puikiai atitinka šiuos visus keliamus reikalavimus. Jau pirmieji bandomieji važiavimai parodė, kad pasirinkimas dėl naujojo komandos nario buvo teisinga. Grįžtu į ralį optimistiškai nusiteikęs ir su puikia komanda“, – entuziastingai kalbėjo lenktynininkas.

(asmeninio archyvo nuotr.)/Mitsubishi Lancer Evo VI
(asmeninio archyvo nuotr.)/„Mitsubishi Lancer Evo VI“

Remigijaus ralio bolidas išliko be didelių pakeitimų. Techninė dalis liko tokia pati, kokia buvo 2010 m., buvo atnaujinta saugumo įranga, taip pat dėl klasei keliamų reikalavimų automobilis pasunkėjo. Anot lenktynininko, nors teoriškai bolidas tapo lėtesnis, jis vis dar tas pats gerai žinomas legendinis „Evolution VI“.

Pats sugrįžimas į ralio trasas, sportininko teigimu, yra labai svarbus sezono įvykis ir pasiekimas. Komandai dar teks mokytis dirbti kartu. Anot Remigijaus, Irina imli ir nuovoki šturmanė, tad ekipažo raktas į sėkmę bus susikaupimas ir darnus komandinis darbas. 

„Manau, kad galutinėje metų rezultatų suvestinėje aukščiausią rezultatą parodyti gali tik labai stabilūs ekipažai, o greit pralėkti vieną greičio ruožo kilometrą gali bet kas. Kol kas su Irina labai toli į priekį neplanuojame, tačiau paraišką visam šių metų čempionatui jau pateikėme“, – kalbėjo lenktynininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas