Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rugsėjo 1-ąją Vilniuje vėl šėls renginių ciklo „Vairavimo aistra“ dalyviai

Rugsėjo 1-ąją dieną, sekmadienį, vyks trečiasis renginių ciklo „Vairavimo aistra“ etapas, kuriame ir toliau tarpusavyje kovos vairuojančios moterys, vairavimo instruktoriai bei Lietuvos slalomo čempionato dalyviai, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
Slalomo „Vairavimo aistra“ antras etapas
Slalomo „Vairavimo aistra“ antras etapas / VSVC nuotr.

Kaip parodė pirmieji renginių ciklo „Vairavimo aistra“ etapai, tokių renginių labai reikia, ypač dailiosios lyties atstovėms, kurios dažnu atveju bijo dalyvauti bendruose su vyrais auto sporto renginiuose. Tai taip pat puiki proga išbandyti savo jėgas, įvertinti vairavimo įgūdžius ne tik moterims, bet ir atskirose varžybose kovojantiems vairavimo instruktoriams.

Kaip teigia renginių ciklo „Vairavimo aistra“ sumanytojas ir organizatorius Andrejus Savčenko: „Kasdien dirbu su vairuojančiomis moterimis, mokydamas jas vairuoti ar tiesiog tobulinti vairavimo įgūdžius, tad  puikiai žinau, kad moterys azartiškos, tačiau kartais bijo tai parodyti. Didžiulio susidomėjimo sulaukę pirmieji du „MOTOTOJA“ moterų vairavimo meistriškumo čempionato etapai tai parodė. Kalbant apie vairavimo instruktorius, jau įvykę du varžybų etapai įrodė, kad jie ne tik gali mokyti kitus vairuoti, bet ir patys puikiai vairuoja, deja, pasitaikė ir prasčiau vairuojančių. Trečiajame renginių ciklo etape tikimės dar aktyvesnio dalyvių bei žiūrovų aktyvumo.“ 

Nuo ankstyvo rugsėjo 1-osios ryto tarpusavyje kovos moterys „MOTOTOJA“ moterų vairavimo meistriškumo čempionato trečiajame etape. Šiame etape moterys tarpusavyje kovos su visiškai nauju „Toyota“ modeliu – „Auris Touring Sports“.

Kaip teigia moterų vairavimo meistriškumo čempionato generalinio rėmėjo oficialaus „Toyota„ ir „Lexus“ automobilių atstovo  Lietuvoje „MOTOTOJA„ direktorius Edmundas Povilauskas: „Antrojo čempionato etapo metu moterys puikiai susitvarkė su užduotimis, vairuodamos kompaktiškąjį „Toyota Yaris Hybrid“. Tikimės, jog merginų nesutrikdys trečiajam etapui skirtas didesnių gabaritų automobilis – naujasis „Toyota Auris Touring Sports“.    Neabejojame , kad manevruodamos trasoje moterys įvertins itin manevringą ir dinamišką, tačiau tikrai talpų ir patogų vieną naujausių „Toyota“ modelių.“


Įdienojus trasoje moteris pakeis vairavimo instruktoriai, kurie kovas tęs „Vairavimo instruktorių meistriškumo varžybose Lietuvos automobilininkų sąjungos taurei laimėti“. Tikimasi aršios vairavimo instruktorių kovos, kaip jau tapo įprasta pirmųjų etapų metu.

Tos pačios dienos pavakare numatoma trečioji, bet matyt labiausiai azartiška renginio dalis, „Lietuvos slalomo čempionato penktasis etapas“, kuriame rungsis tiek pastovūs slalomų dalyviai, tiek ir naujokai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas