Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šeštadienį Čilėje Ottą Tanaką aplenkė Elfynas Evansas

Šeštadienį Čilėje prasidėjo trečioji WRC ralio diena. Kviečiame jungtis prie mūsų 15min portale ir kartu stebėti varžybų eigą.
WRC organizatorių „facebook“ puslapyje patalpinta nuotr.
WRC organizatorių „facebook“ puslapyje patalpinta nuotr.

SS9 svarbi E.Evanso pergalė

Sunkiausiame dienos GR lenktynininkus užklupo ir lietus.

P4 ruože finišavęs K.Rovanpera skundėsi, kad per lietų buvo sunku išlaikyti aukštą padangų temperatūrą, o ruožo pabaigoje joms visai sudilus, jis sunkiai suvaldė automobilį.

Tuo tarpu visus varžovus šiame GR net 8 sek. persvara aplenkęs E.Evansas, nutolo bendroje įskaitoje. Įpusėjus ralio dienai, velsietis yra puikioje pozicijoje.

SS8 pakabą pažeidė S.Ogier

Labai svarbi pergalė greičio ruože Kalle Rovanperai. SS8 metu suomis net 9,7 sek. aplenkė ralio lyderį E.Evansą ir pakilo į P2 ralio bendroje įskaitoje. Prieš prasidedant sunkiausiam dienoje SS9 ruožui, komandos draugus skyrė vos 1,8 sek.

Vėl problemų turėjo S.Ogier. Jei penktadienį jis sugaišo daug laiko prakirtęs padangą, šeštadienį kliudęs akmenį jis pažeidė jau automobilio pakabą ir turėjo trauktis.

Arnauskas motosport paskyroje patalpintas S.Ogier įvykio vaizdo įrašas:

SS7

Nors ir penktadienio vakare O.Tanakas dar buvo ralio lyderiu, tačiau teisėjams perskaičiavus E.Evanso rezultatus atšauktame SS1 ruože, ralio lyderiu tapo Elfynas. Vis dėl to jį dienos pradžioje nuo O.Tanako skyrė vos 3 sek.

Šiame ruože greičiausias buvo E.Evansas ir dėl to padidino savo persvarą (prieš O.Tanaką) bendroje įskaitoje iki 7,1 sek.

Vos 1,5 sek. nuo jo atsilikęs K.Rovanpera sakė: „Šeštadienį svarbiausia mūsų užduotis bus suvaldyti staigų padangų dilimą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas