Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Storent Racing Team“ komanda didžiajame „Perimetre“ sieks užlipti ant podiumo

Jau artėjantį trečiadienį Tauragėje prasidės net keturias dienas truksiantis antrasis Lietuvos Baja „Perimetro“ etapas. Varžybos bus ilgiausios šioje serijoje ir dalyviai dėl pozicijų kovos net keturias dienas, rašoma pranešime.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Komandos nuotr.

Šiose varžybose startuos ir Justino Pučio bei Valdemaro Milaševskio duetas, kuris „Perimetre“ pasirodys nauju pavadinimu – „Storent Racing Team“. Šios sporto šakos gerbėjams jau pažįstamas ekipažas pasirodys visiems gerai žinomu „Mitsubishi Pajero Evolution“ modeliu.

Kaip teigia komandos pilotas Justinas Putys, automobilis paskutinį kartą važiavo vasario mėnesį pirmame „Perimetro“ etape, tačiau tąsyk komandą sustabdė techninės problemos.

„Į šturmano vietą po pertraukos grįžo Valdemaras Milaševskis, todėl abu dabar labai nekantriai laukiame starto. Labai ilgai nevažiavome. Ir, žinoma, norisi atsigriebti už pastarąsias varžybas, kuriose nepavyko finišuoti. Tuomet sustojome dėl iškritusio holo daviklio. Atrodo smulkmena, bet tada tęsti lenktynių nebegalėjome. Vos įdėjus daviklį pavyko užvesti automobilį be jokių problemų.

Šiaip automobilis jau yra laiko patikrintas, ištobulinti įvairūs jo mazgai, tačiau viską dar kartą peržiūrėjome. Aišku, kaip visada reikėtų dar vienos nakties. Dabar dar pas Vaidotą Paškevičių servise dedama pavarų dėžė, surinkinėjama restauruota važiuoklė, restauruoti amortizatoriai“, – sakė komandos „Storent Racing Team“ vairuotojas Justinas Putys.

Komandos nuotr./Justinas Putys ir Gytis Vercinskas
Komandos nuotr./Justinas Putys ir Gytis Vercinskas

Justinas Putys teigia, kad komandos tikslas šiose varžybose patekti į savo klasės prizininkų gretas. Praėjusių metų didžiajame „Perimetre“ toks planas komandai pavyko ir duetas lipo atsiimti trečiosios vietos taurių, tad šiemet ekipažas sieks nenuleisti kartelės.

„Mes „Sport“ klasėje važiuojame tik antrus metus, todėl mums visos trasos, greičio ruožai dar nėra žinomi. Labai smagu, kad šiemet atsiranda Tauragė, kur trasos turbūt dar niekam nėra matytos. O pavyzdžiui Druskininkuose mes jau turime patirties apie tai, kokia ten danga, koks reljefas. Laukia tikrai įdomios varžybos. Sieksime demonstruoti tokį tempą, kad tiek technika, tiek mes patys atlaikytume visas varžybų dienas“, – pasakojo Justinas Putys.

„Storent Racing Team“
„Storent Racing Team“

„Sport“ klasėje konkurencija – išties didelė, o dalyvių parke bus galima išvysti išties galingų ir net Dakaro maratonus mačiusių automobilių.

Šios klasės rikiuotėje Justino Pučio ir Valdemaro Milaševskio „Storent Racing Team“ komanda startuos 115-uoju numeriu. Iš viso šioje įskaitoje startuos 16-a ekipažų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas