Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Uoginių muziejuje – seminaras apie techninius reikalavimus automobilių kroso varžybose

Artėjantį šeštadienį Kupiškio rajone esančiame Adomo Petrausko muziejuje įvyks Kupiškio „Auto-moto sporto“ klubo ir Lietuvos automobilių sporto federacijos organizuojamas nemokamas seminaras tema „Techniniai reikalavimai kroso disciplinoje“. Renginio pradžia – 11 val.
Varžybų akimirka
Autokrosas / Organizatorių nuotr.

Artėjantį šeštadienį į Uoginių Adomo Petrausko muziejų vėl rinksis autokroso disciplinos sportininkai, tačiau šįkart – jau ne į apdovanojimų ceremoniją. Toje pačioje vietoje, kur buvo įteiktos Lietuvos automobilių aukštaitijos kroso sezono taurės šįkart vyks seminaras.

Trijų valandų trukmės seminaro tema – „Techniniai reikalavimai kroso disciplinoje“. Būtent šie klausimai dažnai eskaluojami paties sezono metu, tad pabaigę 2023-iuosius metus ir besiruošdami kitų metų startams sportininkai turės puikią galimybę išgirsti apie dažniausiai daromas klaidas ruošiant automobilius, užduoti rūpimus klausimus apie techninius reikalavimus. Tai leis kitam sezonui savo techniką paruošti nepriekaištingai ir sezono eigoje išvengti rūpesčių dėl galimų trūkumų ar neatitikimų taisyklėms.

Seminarą ves Lietuvos automobilių sporto federacijos prezidentas Egidijus Janavičius. Renginio trukmė – trys valandos. Dalyvavimas seminare – nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas