Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Utenoje pristatytas pirmasis metų festivalis – „Halls Winter Rally“

Utenos ir Molėtų rajonų bei žinybų vadovams antradienį buvo pristatytas pirmasis Lietuvos metų festivalis. Lenktynininkas Benediktas Vanagas ir organizatorių grupė Utenos savivaldybėje papasakojo, kaip ateinančių metų sausio 27–28 dienomis vyks „Halls Winter Rally“, kokios pramogos laukia Utenos ir Molėtų rajonų gyventojų bei svečių.
„Halls Winter Rally 2017” organizatoriai, Utenos ir Molėtų atstovai po sustikimo
„Halls Winter Rally 2017” organizatoriai, Utenos ir Molėtų atstovai po susitikimo / „Halls Winter Rally” nuotr.

„Džiugu, kad šis festivalis grįžta. Vieni kitus puikiai pažįstame, o pats ralis rengiamas jau vienuoliktą kartą. Tad pasirengimas ir pats renginys vyks sklandžiai“, – sakė Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas.

„Halls Winter Rally“ pristatyme dalyvavo svarbiausių Utenos ir Molėtų rajonų žinybų atstovai. Šiuose rajonuose vyks po kelis ralio greičio ruožus.

„Kviečiame jau dabar paskutinį sausio savaitgalį savo kalendoriuje pasižymėti kaip užimtą. Po pernai staiga atšaukto ralio noras rengti didžiausią žiemos renginį Lietuvoje nedingo nei mums, nei Utenos ir Molėtų rajonams. Tad sausio 27–28 dienomis „Halls Winter Rally“ dalyvių ir žiūrovų laukia nepamirštama šventė. Jį surengti skiriame ypač dideles pajėgas ir pastangas“, – sakė B.Vanagas.

Utenos ir Molėtų rajono gyventojai ir festivalio svečiai galės stebėti Lietuvos ir aplinkinių šalių ralio meistrų kovas, linksmintis žiūrovų pramogų zonoje. „Halls Winter Rally“ vainikuos uždarymas ir koncertas Utenos daugiafunkciame sporto centre.

Pernai „Halls Winter Rally“ dėl greičio ruožų trasų būklės buvo atšauktas paskutinę akimirką. Tačiau organizatoriai vis tiek dovanojo Utenai šventę – įspūdingą dainininkės Monikos Linkytės koncertą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas