Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Utenos miesto šventės renginių maratoną Renaldas Šeinauskas atidarys bandymu pagerinti rekordą

Jau ketvirtadienį Utenoje prasidės 763-iojo miesto gimtadienio renginių ciklas. Per keturias dienas uteniškių ir miesto svečių lauks gausybė pramogų ir atrakcijų, o jau ketvirtadienio vakarą šventę atidarys lenktynininkas ir kaskadininkas Renaldas Šeinauskas, rašoma pranešime.
Renaldas Šeinauskas
Renaldas Šeinauskas / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Utena Ralis

J.Basanavičiaus g. 57 įvyksiantis Renaldo Šeinausko pasirodymas BMW automobiliu nebus eilinis pasivažinėjimas. Sportininkas čia mėgins pagerinti jam pačiam priklausantį rekordą – kuo ilgiau išbūti užlipus ant automobilio stogo, tuo metu transporto priemonei sukantis aplink savo ašį.

Tokį triuką Renaldas Šeinauskas jau yra atlikęs Palangoje ir užfiksavęs jį šalies rekordų knygoje. Sportininkas tikisi, kad būtent jo gimtojoje Utenoje pavyks rekordo kartelę kilstelėti dar aukščiau.

„Sieksime daugiau „saulučių“, stovint ant automobilio stogo. Šį rekordą padarėme per „Aurum 1006 km“ lenktynes Palangoje. Buvo simbolinės šešios „saulutės“. Dabar esu nusiteikęs rekordą pagerinti bent viena „saulute“, o jei viskas klosis gerai, gal ir keliomis“, – sakė Renaldas Šeinauskas.

Kaip teigė lenktynininkas, ketvirtadienio vakarą jo programoje yra numatytas ne tik rekordo siekimas, bet ir daugiau kvapą gniaužiančių atrakcijų, kurias galės stebėti į Utenos miesto šventę susirinkusi publika.

„Jeigu rekordo metu nenulėksiu nuo stogo ir liksiu sveikas, atsivešiu dar ir ant dviejų ratų važiuojantį automobilį. Kartu bus ir Lukas Kučinskas-Skruzdė – uteniškis motoakrobatas, tai turėsime ir bendrą programą su juo. Žodžiu, švęsime miesto šventę ir atidarysime visą gimtadienio renginių maratoną“, – sakė Renaldas Šeinauskas.

Renaldo Šeinausko pasirodymas Utenoje ketvirtadienį prasidės 18 val. Negalintys gyvai stebėti šio renginio, jį galės matyti per tiesioginę transliaciją Renaldo Šeinausko „Facebook“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas