Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Utenos rajone – paskutinė šiemet Lietuvos bekelės čempionato dalyvių akistata

Spalio 2-ą dieną Utenos rajone, Užpalių seniūnijoje, greta Vanagiškių kaimo įvyks ketvirtasis Lietuvos automobilių bekelės čempionato etapas. Tai paskutinis sezono akordas šiemet, po kurio paaiškės naujieji šių metų čempionai ir prizininkai.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Šių metų sezono kalendoriuje buvo numatyti keturi etapai. Po sykį dalyviai varžėsi Kupiškio auto-moto sporto komplekse, Vilkyčių apylinkėse bei kartą buvo išvykę lenktyniauti į Latviją. Paskutinysis sezono etapas šįkart bekelės sporto dalyvius suburs Užpalių seniūnijoje.

Varžybas čia organizuoja VšĮ „Kupiškio auto-moto sportas“ kartu su asociacija „4x4 Purvini ratai“. Dalyviams organizatoriai paruošė gana sudėtingą trasą. Trijų kilometrų ilgio bekelės žiede bus galima rasti visko – nuo žvyro ir molio dangos keliukų iki durpingo ar klampaus grunto bei vandens balų.

Dalyvių sąrašas varžyboms pildosi itin sparčiai. TR1 klasėje lenktyniauti norą jau pareiškė 8 ekipažai. Daugelis iš jų čia atkeliauja kovoti dėl metinės įskaitos taškų, kadangi tai paskutinis sezono etapas, lemsiantis galutinę rikiuotę. TR2 kategorijoje šiuo metu registruoti keturi duetai. Nėra jokių abejonių, kad kova čia virs išties atkakli, nes ant prizininkų pakylos kops tik trys geriausiai pasirodę duetai.

TR3 klasėje kol kas sulaukta dviejų dalyvių paraiškų, tačiau registracija vis dar vykdoma. Standartinių visureigių įskaita taip pat sparčiai pildosi. Be to, čia bus galima išvysti ir keturračių važiavimus, todėl trasoje veiksmo tikrai nestigs.

Startas numatytas 9 val., o finišas – apie 17.30 val. Renginyje organizatoriai laukia ir žiūrovų, kuriems įėjimas kainuos du eurus. Renginio vietą galite rasti žemiau pateiktame žemėlapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas