Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žurnalistų ralio dalyviai prisimena džiungles Panevėžyje, slalomą neprisisegus diržo ir džiaugsmo šokį

„Viada Press Ralis“ – ne tik lenktynės, bet ir geros nuotaikos užtaisas jame dalyvaujantiems žurnalistams. Trasose visi būna susikaupę, nusiteikę kovai, o klaidos ir netikslumai virsta audromis automobilio salone. Žinoma, ne visada – kai kurie dalyviai kaip būtiną ralio automobilio atributą nurodo garso aparatūrą.
Press Ralio akimirka
Press Ralio akimirka / Organizatorių nuotr,
Temos: 2 Press ralis Ralis

Kokius įvykius geriausiai prisimena ralio dalyviai?

„Pats linksmiausias nutikimas buvo kai važiavau su Miss Sheep šturmano vietoje. Ji pamiršo prisisegti diržą slalome, pradėjo griuvinėti ir aš turėjau viena ranka vairuoti, o kita – prilaikyti Miss Sheep. Važiuojant slalome prisisegti diržą yra neįmanoma, tad taip ir važiavome, o juokingiausia buvo kai finišavome“, – savo nuotykį „Press Ralyje“ prisimena 15min žurnalistas, „Gazo“ rubrikos redaktorius Žilvinas Pekarskas.

„Nežinau, ar tai labai linksma, bet buvo šokas gana didelis prieš kelerius metus, kai vyko etapas Panevėžio kariniame aerodrome. Kai teisėjai tvarkė trasą, buvo ankstyvas pavasaris, o lenktynių išvakarėse atšilo oras, palijo, ir labai greitai užaugo didelės žolės. Mes važiavome pirmi ir tai buvo orientacinis džiunglių etapas. Tačiau nušienavom ir viskas baigėsi gerai“, – pasakoja Renaldas Gabartas.

VIDEO: „Press ralio“ dalyviai žurnalistai papasakojo apie linksmiausius nuotykius

2018 m. pirmą kartą žurnalistų ralyje važiavęs Matas Buzelis prisimena liūdną, tačiau labai pamokantį nutikimą. Savo klasėje jo ekipažas važiavo gana sėkmingai, tačiau padarė kelias klaidas pildant laiko kortelę ir gavo 7 minutes baudos: ralyje yra kone tas pats, kas Dakare gauti 24 valandų baudą. Apie prizinę vietą teko pamiršti.

„Įsimintinas buvo praėjusių metų startas, nes išbandžiau kitokią techniką – elektromobilį. Tai nėra įprasta raliui, bet jis man visur su laidu važiuodavo. Laidas ir greitis būdavo vienodai svarbūs dalykai“, – šypsodamasi prisimena 2018 m. nuotykius Ilona Steponėnė, šiemet startuosianti su benzinu varomu automobiliu.

Lauryno Matonio prisiminimas – teisėjų reakcija į jo su šturmanu džiaugsmo šokį finišavus. Jis buvo toks garsus ir emocingas, jog atkreipė visų aplinkinių dėmesį.

Pagrindiniai „Viada Press Ralio 2019“ greičio ruožai Lietuvoje gegužės 31 d.:

11.20 val.: „Febi“ ruožas Palangos stadione.
12.25 val.: „Volfas Engelman nealkoholinis“ ruožas Klaipėdos autodrome.
15.10 val.: „Autoekspertas“ ruožas Klaipėdoje, prie daugiafunkcinės arenos Dubysos g. 10.
19.00 val.: „Continental“ ruožas Kretingos rotušės aikštėje.
Birželio 1 d. „Viada Press Ralio 2019“ varžysis Latvijoje, Liepojos uoste ir miesto apylinkėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas