Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gyvenimo būdas – riedlentė

Šiltojo sezono metu gatvėse neretai tenka pasilenkti su riedlentininkais, dar dažniau juos ir jų triukus galima pamatyti skeitparkuose. Nuo mažiausio – iki didžiausio: visiems šis ekstremalus pasivažinėjimas teikia didžiulį malonumą. Pasaulyje sutinkama ir tokių, kuriems, rodos, riedlentė yra priaugusi prie kojų, o jų neįtikėtini triukai žavi ir stebina žmonių minias. Jūsų dėmesiui – pažintis su tais, kuriems riedlentė – gyvenimo būdas.
Tony Hawkas
Tony Hawkas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tony Hawk

Gimė 1968 metais. Važinėja rampose. Profesionalu tapo 1982 metais. Tony`s vienas garsiausių pasaulio riedlentinkų.

Bob Burnquist

Gimė 1977 metais. Važinėja rampose. Profesionalu tapo 1993 metais. Vienas techniškiausių riedlentininkų važinėjančių rampose.

Danny Way

Gimė 1974 metais. Važinėja rampose. Tai vienas ekstremaliausių riedlentininkų važinėjančių rampose. Jis yra atlikęs šuolį per kinų sieną.

Rodney Mullen

Gimė 1966 metais. Važinėja street stiliumi. Prieš tai buvo garsus freestyle stiliaus riedlentininkas. Jis laikomas dabartinio riedlenčių sporto tėvu, nes išrado olie triuką ir daug kitų dabar žinomų triukų. Taip pat sukūrė dabartinę riedlenčių formą.

Eric Koston

Gimė 1975 metais. Važinėja street stiliumi. Tai vienas geriausiai išmanantis techniką riedlentininkas pasaulyje. Išrado croocked triuką.

Paul Rodriguez

Gimė 1984 metais. Važinėja street stiliumi. Tai vienas geriausių riedlentininkų pasaulyje šiuo metu. Pasižymi gera technika ir gebėjimu triukus padaryti iš pirmo karto.

Chad Muska

Gimė 1977 metais. Važinėja street stiliumi. Labai stilingas riedlentininkas, pasižymintis gebėjimu padaryti triukus iš pirmo karto. Devintame dešimtmetyje buvo vienas geriausių riedlentininkų.

Jamie Thomas

Gimė 1974 metais. Važinėja street stiliumi. Pasižymi agresyviu važinėjimu. Devintame dešimtmetyjė buvo vienas geriausių riedlentininkų.

Stevie Williams

Gimė 1979 metais. Važinėja street stiliumi. Išgarsėjo važinėdamas LOVE parke dėl savo technikos ir aukšto olie triuko.

Mike Vallely

Gimė 1970 metais. Važinėja street stiliumi. Pasižymi agresyviu važinėjimu. Daug prisidėjo prie street stiliaus susikūrimo ir riedlenčių kultūros vystymosi.

Mark Gonzales

Gimė 1969 metais. Važinėja street stiliumi. Mark - vienas pirmųjų street stiliaus žvaigždžių. Talentingas menininkas ir aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas