Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo: „Jei turėčiau maišą pinigų, „Euro 2012“ statyčiau už Portugaliją ir Ispaniją“

Cristiano Ronaldo tiki Portugalijos rinktinės galimybėmis laimėti Europos futbolo čempionatą ("Euro 2012"). Madrido "Real" klubo lyderis tarp favoritų taip pat priskiria Ispanijos rinktinę, kuri gins nugalėtojos titulą.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Jei turėčiau maišą pinigų, statyčiau už Portugaliją ir Ispaniją. Tikiu savo komanda, o po jos matyčiau Ispaniją“, – sakė Cristiano Ronaldo.

Portugalijos rinktinės lyderio optimizmo neatšaldė net prasti komandos rezultatai draugiškuose mačuose prieš „Euro 2012“ – lygiosios 0:0 su makedonais ir pralaimėjimas 1:3 turkams.

Portugalai Europos čempionatą pradės sunkiausioje – B grupėje, kur varžysis su favoritėmis Vokietijos, Nyderlandų ir Danijos rinktinėmis. Į kitą etapą, ketvirtfinalį, pateks tik dvi geriausios komandos.

Kalbėdamas apie Ispanijos rinktinę, C.Ronaldo pažymėjo, jog didžiausias jos pranašumas – ilgas atsarginių žaidėjų suolelis.

„Žinoma, ispanams labai trūks Carleso Puyolio ir Davido Villos, bet tikrai yra, kas juos deramai pakeis. Ši komanda turi branduolį puikių futbolininkų, tad treneris Vicente Del Bosque galėtų suburti bent dvi dėl aukščiausių vietų kovojančias ekipas“, – dėstė Ispanijoje rungtyniaujantis futbolininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai