Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylanti rusų žvaigždė Alanas Dzagojevas: „Turėjome nugalėti lenkus“

Rezultatyviausias Europos futbolo čempionato futbolininkas – tris įvarčius jau įmušęs 21-erių Alanas Dzagojevas mano, kad Rusijos rinktinė turėjo nugalėti Lenkiją ir taip užsitikrinti vietą „Euro 2012“ ketvirtfinalyje.
Alanas Dzagojevas
Alanas Dzagojevas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį vykusiame A grupės mače būtent jaunasis A.Dzagojevas išvedė rusus į priekį, tačiau  lenkų kapitonas Jakubas Blaszczykowskis antrajame kėlinyje pelnė kol kas gražiausią čempionato įvartį ir išlygino rezultatą – 1:1.

„Turėjome nugalėti šiose rungtynėse ir įgyvendinti savo tikslą žaisti ketvirtfinalyje, – po mačo „Rossiya TV 2“ sakė kylanti Rusijos rinktinės žvaigždė A.Dzagojevas. – Tačiau mums nepavyko. Liko mačas su Graikija ir mes turime būti jam pasiruošę.“

Keturis taškus po dviejų rungtynių surinkę rusai pirmauja A grupėje, lenkiantys čekus (3 tšk.), lenkus (2 tšk.) ir graikus (1 tšk.).

Pergalė paskutiniame ture rusams garantuotų pirmąją A grupės vietą, o bent lygiosios – bilietą į ketvirtfinalį.

„Įrodėme, kad galime žaisti gerai ir pasiekti gerų rezultatų. Savi sirgaliai yra mūsų pranašumas, o mes turime tikėti savo galimybėmis. Viskas priklauso nuo mūsų – jei laimėsime prieš čekus, žaisime ketvirtfinalyje. Kausime iki galo“, – uefa.com tikino lenkų kapitonas J.Blaszczykowskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas