Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lenkėms patraukliausi futbolininkai – saviškis Wojciechas Szczesny ir ispanas Xabi Alonso

Tvn24.pl paskelbti patraukliausių „Euro 2012“ futbolininkų rinkimai baigėsi prieš finalines rungtynes sekmadienio rytą. Lenkams, o tiksliau, kaip pabrėžia rinkimus surengęs naujienų portalas, lenkėms, labiausiai patinka saviškis – Lenkijos rinktinės vartininkas Wojciechas Szczesny. Antrasis nugalėtojas – ispanas Xabi Alonso.
Xabi Alonso (Ispanija)
Xabi Alonso (Ispanija) lenkaitėms atrodo patraukliausias futbolininkas po saviškių. / „Scanpix“ nuotr.

Pirmiausia Tvn24.pl skaitytojai išrinko po patraukliausią futbolininką iš kiekvienos rinktinės. Balsavimas vyko beveik mėnesį.

Galutiniame balsavime kova buvusi įtempta, tačiau lyderio pozicijas nuo pat pradžių užėmė Lenkijos rinktinės vartininkas W.Szczesny. Už jį nubalsavo net 46 proc. internautų. Kaip džiaugiasi Tvn24.pl, nuo šiol ne tik lenkaitės galės vadinti save gražiausiomis Europoje.

Reuters/Scanpix nuotr./Wojciechas Szczesny
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Wojciechas Szczesny

Vis dėlto turint omeny, kad balsavime dalyvavo daugiausia Lenkijos gyventojai, kurie balsuodami išliko patriotai, nuspręsta paskelbti ir antrąjį nugalėtoją. Juo tapo ispanas Xabi Alonso, gerokai aplenkęs savo konkurentus. Jam savo balsą atidavė 14 proc. internautų.

Toliau rikiuojasi rusas Aleksandras Keržakovas (8 proc.), olandas Robinas van Persie (7 proc.) ir prancūzas Mathieu Debuchy (6 proc.).

Įdomu tai, kad lenkaitėms ne prie širdies garsusis portugalas Cristiano Ronaldo. Jis net nebuvo išrinktas kaip patraukliausias savo komandos žaidėjas, jį aplenkė Miguela Veloso. Kiek kitaip vyksta panašūs rinkimai Lietuvoje. 15min.lt apklausoje būtent C.Ronaldo yra nepavejamas lyderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas