Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nyderlandų rinktinė: menininkų sūnūs, modelių vyrai ir Jose Mourinho gerbėjai

Ar žinote, kurio olandų futbolininko tėtis kuria skulptūras futbolo tema? O gal žinote, kurio futbolininko mergina siekia tapti aktore Holivude. O gal numanote, dėl ko nuoskaudą jaučia puolėjas Klaasas-Janas Huntelaaras? Jei ne, Robino van Persie tėvo svetainė bobvanpersie.com bent į vieną klausimą jums padės atsakyti.
Rafaelis van der Vaartas didžiuojasi savo žmona Sylvie.
Rafaelis van der Vaartas didžiuojasi savo žmona Sylvie. / „Scanpix“ nuotr.

Robinas van Persie

Galima klausti, ar tik R.van Persie gebėjimas kurti meninius šedevrus futbolo aikštėje nėra genetiškai paveldėtas?

Iš tiesų futbolininko tėvas Bobas yra Roterdame dirbantis menininkas. Meno kūrinius jis kuria iš visokių nereikalingų dalykų, tokių kaip seni laikraščiai. Jei Robinas futbolui suteikia meno bruožų, tai jo tėvas menui dovanoja dalelę futbolo. Jis yra sukūręs skulptūras „Bergkampo liaudis“ ir „Persieball“.

Wesley Sneijderis

Kol W.Sneijderis bandė Milane atsigauti po traumos, jo žmona Yolanthe Sneijder-Cabau didžiąją dalį laiko leido JAV, kur bando tapti Holivudo aktore. Paskalas skleidžiantys leidiniai ėmė skelbti, kad tokia šeiminė situacija nepadės W.Sneijderiui įgyti geros formos.

Rafaelis van der Vaartas

Rafaelis nėra vienintelis van der Vaartas, pastaruoju metu susilaukiantis didžiulio dėmesio. Saugas savo žmoną gali išvysti kiekvieną kartą vairuodamas automobilį. Sylvie van der Vaart nuotraukos puikuojasi ant sunkvežimių, važinėjančių visoje Europoje.

Sylvie yra modelis, reklamuojantis kompanijos „Hunkemoller“ apatinį trikotažą. „Aš ja didžiuojuosi“, – sako futbolininkas.

Arjenas Robbenas

Kai Miuncheno „Bayern“ klubas Čempionų lygos pusfinalyje po 11 metrų baudinių serijos nugalėjo Madrido „Real“ ekipą, A.Robbenas buvo sužavėtas Jose Mourinho poelgio.

Kai vokiečių žaidėjai šventė pergalę persirengimo kambaryje, J.Mourinho atėjo pasveikinti jo komandą nugalėjusių žaidėjų. „Mokėti pralaimėti taip pat yra menas. J.Mourinho tai parodė jam sunkiu metu“ – pagyrų portugalui negailėjo olandų saugas.

Klaasas Janas Huntelaaras

Šis olandas vis dar nepatenka į pagrindinę rinktinės sudėtį, tačiau parama „Schalke“ puolėjui auga. Praėjusio pasaulio čempionato patirtis, kai Johanesburge vykusiame finale prieš Ispaniją jis taip ir nepasirodė aikštėje, suteikia puolėjui sportinio pykčio įrodyti savo vertę.

„Tai buvo labai didelis nusivylimas. Svajonė, kuri neišsipildė. Didžiausia futbolo arena buvo prieš mane, o aš ten negalėjau pasirodyti. Tai buvo nežmoniškas nusivylimas ir galiu pasakyti, kad neleisiu tam pasikartoti“, – teigė K.Huntelaaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas