Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brazilų maldos išgirstos: Neymaras galės žaisti Pasaulio čempionato finale?

Nors Brazilija lieja ašaras dėl nugaros traumą patyrusio šios šalies rinktinės lyderio Neymaro, o pastarasis taip pat vos ne ašarodamas vaizdo įrašu kreipėsi į sirgalius su viltimi, kad ekipa ir be jo yra galinga, bei iškovos šeštąjį planetos nugalėtojų titulą, pirmadienį žaibo greičiu pasklido naujiena, kad Neymaras galėtų išbėgti į aikštę per Pasaulio čempionato finalą.
Neymaras
Neymaras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Brazilijos leidinys „Globo Esporte“ pranešė, kad Neymaras dar nenurašytas. Savaitgalį gydytojai  ir kineziterapeutai ištyrė Neymarą ir padarė išvadą: futbolininkas galėtų pasirodyti per Pasaulio čempionato finalo mačą, žinoma, jei likę brazilų žaidėjai prasimuš į turnyro rungtynes dėl pirmosios vietos.

Gydytojai  ir kineziterapeutai ištyrė Neymarą ir padarė išvadą: futbolininkas galėtų pasirodyti per Pasaulio čempionato finalo mačą.

Pergalingų ketvirtfinalio rungtynių su Kolumbija pabaigoje varžovo skaudžiai pargriautam Neymarui skilo vienas stuburo slankstelių.

Kaip sakė komandos gydytojas Rodrigo Lasmaras, tyrimai rodo, kad brazilui skilo trečiasis liemens slankstelis.

„Žaidėjas į aikštelę galėtų išbėgti suleidus nuskausminamuosius. Apie tai buvo informuotas pats Neymaras“, – tikina „Globe Esporte“.

Kažkas iš Brazilijos rinktinės administracijos narių, pasivadinęs „Selecao Brazileira“, „Twitter“ patikino, kad Neymaras žino, kad sugebėtų žaisti su nuskausminamaisiais, tačiau tuomet medikai negalėtų pasakyti, ar Brazilijos rinktinės žvaigždei šį trauma neturėtų dar rimtesnių pasekmių. Kalbama, kad futbolininkas blogiausiu scenarijumi po mačo gali ir užbaigti karjerą.

Tai sekmadienio vakarą teigė „Selecao Brazleira“.

„Jis viską žino ir po pusfinalio apsispręs – ar padės rinktinei lemiamame mače dėl aukso. Dėl bronzos medalių jis aikštėje nepasirodys. Savo sprendimą Neymaras išsakys pasitaręs su šeima trečiadienį“, – „Selecao Brazileira“.

Brazilija gali tikėtis stebuklo, nes ir 1998 metų pasaulio čempionate Prancūzijoje brazilų žvaigždė Ronaldo buvo „palaidotas“ dėl apsinuodijimo, tačiau medikai viską padarė, kad futbolininkas išbėgtų į aikštę ir siektų svarbiausio futbolo titulo.

Tiesa, tąkart Ronaldo nepadėjo ekipai, ji pralaimėjo 0:3 šeimininkei Prancūzijai – rašo apie galimą Neymaro sugrįžimą 101greatgoals.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito