Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Lukašenkos režimą šlovinęs buvęs Lietuvos futbolininkas – kalėjime

Simas Skinderis šlovino Aleksandro Lukašenkos režimą, dergė Lietuvą, tačiau dabar Baltarusijoje jam gresia ilgi metai už grotų, praneša „Tribuna.by“ portalas.
Simas Skinderis
Simas Skinderis / fcgorodeya.by
Temos: 1 Baltarusija

Karjeros pradžioje Panevėžio „Ekrano“ vartus gynęs futbolininkas į Baltarusiją persikėlė 2004-siais ir nuo tada žaidė tik šioje šalyje.

Kai baigė profesionalo karjerą, S.Skinderis pasiliko gyventi Baltarusijoje, o garsiausiai Lietuvoje nuskambėjo po interviu „Tribuna“ portalui, kuriame gyrė A.Lukašenkos režimą ir viešai dergė Lietuvą.

Vis dėlto dabar „Tribuna“ praneša, jog buvęs vartininkas įsivėlė į tokias problemas, iš kurių jo neištrauks net ir pats A.Lukašenka.

Kaip rašoma „Tribuna“ straipsnyje, S.Skinderis po karjeros pabaigos treniravo vaikus privačioje futbolo mokykloje, tačiau jau 2020-siais baigė darbus joje.

Vėliau lietuvis darbavosi vienoje iš taksi įmonių, taip pat pradėjo važinėti į Ispaniją. Kuo ten užsiėmė S.Skinderis – neaišku.

Galiausiai „Tribuna“ išsiaiškino, kad buvęs futbolininkas dabar yra kaltinamasis kriminalinėje byloje, o jam gresia ilgi metai už grotų – kalėjime jis gali praleisti net ilgiau nei dešimtmetį.

Kaip praneša „Tribuna“, nusikaltimas gali būti susijęs su narkotikų gabenimu. Šią informaciją portalui patvirtino keli nesusiję šaltiniai. Tiesa, nėra aišku, kada S.Skinderis atsidūrė už grotų.

Dabar jis yra kalėjime Žodzine.

Paskutinis S.Skinderio įrašas feisbuke pasirodęs dar 2021-ųjų gruodžio 22-ąją.

Vienas iš „Tribuna“ šaltinių teigė, kad S.Skinderis gyrėsi, jog „netrukus taps turtingu žmogumi“.

Baltarusijos futbolo aplinkos žmonės „Tribuna“ portalui pasakojo, kad lietuvis yra geras žmogus, o tokia informacija – „nustebino“. Kitas pašnekovas teigė, kad buvęs sportininkas susidėjo su prasta kompanija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas