Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A lygos autsaiderių susidūrime – pirmasis „Panevėžio“ taškas

„Panevėžio“ klubas pagaliau atsidarė savo taškų sąskaitą Lietuvos futbolo A lygoje. Paskutinėse pirmojo rato rungtynėse laikinojo trenerio Dainiaus Glevecko vadovaujama komanda išvykoje lygiosiomis 1:1 sužaidė su Vilniaus „Riteriais“.
A lygos rungtynės „Riteriai“ - „Panevėžys“
A lygos rungtynės „Riteriai“ - „Panevėžys“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Riteriai“ pirmavo didžiąją dalį rungtynių po to, kai jau 7-ąją minutę įvartį puikiu smūgiu kaire koja pelnė Lajo Traore.

Labai gerą progą išlyginti rezultatą panevėžiečiai turėjo dar pirmojo kėlinio viduryje, kai Sebastiano Vasquezo smūgiuotas kamuolys atsitrenkė į virpstą, o pasižymėti svečiams galiausiai pavyko rungtynėms einant į pabaigą.

80-ąją minutę buvęs „Riterių“ žaidėjas Justinas Januševskis viduryje aikštės perėmė kamuolį, atliko perdavimą į priekį pabėgusiam Ernestui Veliuliui, o šis nepaliko šansų vartininkui Tadui Simaičiui bei išplėšė pirmąjį tašką savo komandai.

Panevėžiečiams tai buvo pirmosios rungtynės be savaitės pradžioje atleisto vyr. trenerio Aleksandro Kurtijano. Šiam esant prie komandos vairo „Panevėžys“ patyrė keturis pralaimėjimus iš eilės.

Įdomu tai, kad lygiosios šiose rungtynėse buvo pirma tokia mačo baigtis šį sezoną – iki tol visi 12 susitikimų baigėsi kažkurios ekipos laimėjimu.

Pirmą tašką per penkis mačus pelnęs „Panevėžys“ liko A lygos dugne, o „Riteriai“ su 4 taškais yra artimiausias aukštaičių taikinys – Mindaugo Čepo auklėtiniai užima 5-ąją vietą.

Kitą savaitę komandos pradės antrojo rato varžybas – „Riteriai“ trečiadienį viešės Gargžduose, kur žais su „Banga“, o „Panevėžys“ tą pačią dieną vyks į Marijampolę ir bandys mesti iššūkį lyderei „Sūduvai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai