Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglai optimistai: planuose – „Euro 2020“ finalas pilname „Wembley“ stadione

Anglijos futbolo vadovai įsitikinę, kad Europos čempionato finalas liepos mėnesio viduryje galėtų vykti pilname Londono „Wembley“ stadione.
Europos čempionato trofėjus
Europos čempionato trofėjus / „Scanpix“ nuotr.

Anglija vis dar yra gana skaudžiai nuo koronaviruso kenčianti šalis, tačiau futbolo funkcionieriai tikisi, kad gegužės mėnesį įvyksiantis karantino apribojimų sušvelninimas įjungs žalią šviesą ir sporto renginiams.

Futbolo asociacijos vadovai jau yra suplanavę, kad jeigu situacija dramatiškai nepablogės, svarbiausi metų finalai bus žaidžiami su žiūrovais.

FA taurės pusfinalio rungtynės tarp „Leicester City“ ir „Southampton“ balandžio 18 d. turėtų vykti su 4 tūkst. sirgalių, Anglijos lygos taurės finalas tarp „Tottenham Hotspur“ ir „Manchester City“ balandžio 25 d. – su 8 tūkst. sirgalių, o ir FA taurės finalas gegužės 15 d. – su 21 tūkst. sirgalių.

Kalbėdami apie vasarą vyksiantį Europos čempionatą, anglai dar optimistiškesni. Londonas bus svarbiausias pirmenybių miestas, kuriame bus žaidžiamos septynerios rungtynės, o tarp jų – ir finalinės kovos.

„Džiaugiamės, kad dar iki pirmenybių „Wembley“ stadione surengsime tris bandomuosius renginius, tad neabejoju, kad galėsime pasiūlyti saugią aplinką. Tai bus pirmieji žingsniai, grąžinant sirgalius į stadionus ir tikiu, kad iki Europos čempionato pabaigos galėsime turėti pilną stadioną“, – sakė futbolo asociacijos vadovas Markas Bullinghamas.

Europos čempionato finalas turėtų įvykti liepos 11 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas