Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijos futbole – dar vienas COVID-19 židinys ir ketvirtoji „Arsenal“ vieta

Siaubingai sezoną pradėję, bet pasitikėjimo treneriu Mikeliu Arteta nepraradę Londono „Arsenal“ vadovai dabar jau trina rankomis.

Trečiadienį „Arsenal“ namie 2:0 (0:0) laimėjo Londono miesto derbį prieš „West Ham“ klubą, aplenkė pastarąjį lentelėje ir pakilo į 4 vietą.

„Arsenal“ klubą į priekį antrojo kėlinio pradžioje išvedė Gabrielis Martinelli (48 min.), po puikaus Alexandre‘o Lacazette‘o perdavimo.

Sužaidus 67 minutes teisėjas išsitraukė raudoną kortelę. Ją parodė „West Ham“ gynėjui Vladimirui Coufalui už paskutinės vilties pražangą prieš A.Lacazette‘ą. Pastarasis stojo mušti 11 metrų baudinio, bet Lukaszas Fabianskis atspėjo kampą ir smūgį atrėmė.

Vis dėlto nuo suolo pakilęs jaunasis Emile‘is Smithas Rowe (87 min.) baigiantis mačui įmušė antrąjį rungtynių įvartį ir įtvirtino svarbią „Arsenal“ pergalę.

Kitose rungtynėse trečiadienį „Wolverhampton“ klubas 1:0 išvykoje palaužė COVID-19 ligos išretintą „Brighton“ klubą, o Londono „Crystal Palace“ namie išplėšė lygiąsias 2:2 prieš pirmavusį „Southampton“ klubą.

Dar vienerios rungtynės paskutinę minutę buvo atšauktos. „Burnley“ namuose turėjo žaisti su „Watford“ klubu, tačiau dėl staigaus COVID-19 ligos protrūkio „Watford“ komandoje „Premier“ lyga dvikovą nukėlė.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas