Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijos gynėjo išgąstis – per spūstį prieš finalą sužeistas H.Maguire'o tėtis

Anglijos rinktinės gynėjas Harry Maguire'as sekmadienį su komanda pralaimėjo Europos čempionato finalą, bet kur kas daugiau rūpesčio anglui po rungtynių sukėlė žinia apie spūstyje „Wembley“ stadione nukentėjusį tėtį.

Buhalteriu dirbantis Alanas Maguire'as bandė patekti į Anglijos ir Italijos rungtynes, kai staiga jį pasivijo į stadioną prasiveržusių sirgalių būrys.

Be bilietų į „Wembley“ įsiveržę anglų aistruoliai mindžiojo viską, kas papuolė jiems po kojomis, o į nepavydėtiną situaciją pateko ir H.Maguire'o tėtis.

Kaip pranešama Anglijos spaudoje, Alanas Maguire'as per susidariusią žmonių spūstį buvo prispaustas prie žemės. Įtariama, kad jam lūžo du šonkauliai.

Pats „Manchester United“ futbolininkas kalbėdamas su „The Sun“ teigė, kad žinia apie sužeistą tėtį jį labai išgąsdino.

„Mano tėtis pateko į spūstį. Daug su juo dar nekalbėjau, bet labai džiaugiuosi, kad į rungtynes nevyko mano vaikai. Buvo baisu – tėtis sakė, kad buvo išsigandęs, o aš nenorėčiau, kad kam nors tektų tai išgyventi futbolo rungtynėse.

Mačiau daugybę vaizdo įrašų ir kalbėjau su šeima. Labiausiai nukentėjo mano tėtis ir agentas. Tėčiui dėl šonkaulių lūžių buvo sunku kvėpuoti, bet jis ne tas, kuris skųstųsi – jam viskas bus gerai.

Tikiuosi, kad pasimokysime ir užtikrinsime, kad tai daugiau nepasikartotų. Tėtis visada mane palaikys ir vyks į rungtynes, bet nuo šiol jis bus atsargesnis dėl to, kas vyksta aplink. Visi turėtume būti atsargesni.

Viskas galėjo pasibaigti ir blogiau, bet turime užtikrinti, kad tai nepasikartotų“, – teigė vienas geriausių Anglijos rinktinės žaidėjų.

UEFA antradienį jau paskelbė, kad pradeda tyrimą dėl incidentų, įvykusių per „Euro 2020“ finalą „Wembley“ stadione.

Manoma, kad už be bilietų į stadioną prasiveržusius sirgalius, aistruolio įbėgimą į aikštę, daiktų mėtymą ant vejos ir Italijos himno nušvilpimą Anglijos futbolo federacijai bus skirta didžiulė bauda.

Anglijoje jau baiminamasi, kad tokie įvykiai per „Euro 2020“ finalą užkirs šiai šaliai kelią ateityje rengti pasaulio futbolo čempionatą.

H.Maguire'as viliasi, kad tai nepakenks anglų šansams gauti turnyro rengimo teises.

„Wembley“ yra puiki vieta. Tai – nuostabūs namai mūsų komandai, o sirgaliai, išskyrus tuos kelis nusižengusius finale, mus neįtikėtinai palaiko. Turime išmokti pamokas – manau, kad tai būtų nuostabi vieta pasaulio čempionatui“, – sakė anglas.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: italų triumfas finale, kodėl Rytis neteko amo, „Copa America“ ir mūsų klubai Europoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito